Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Жулио Цезар
- Хајнце - Лугано - Баштош - Рамос -
- Швајни - Снајдер - Ж.Силва/Кедира -
- Подолски - Игуаин - Луис Фабиано -
Mojoт избор за 1/4 финале :)

За денес: Рамос,Бурдисо,Хајнце,Кедира,Бускетс,Швајни,Подолски и Игуаин

Денес очекувам да соберам доста поени. Ги имам Милер, Озил и Подолски како и Рамос, Чави и Валдез.

Катастрофа вчера, бразилците ме осакатија :S .. За денес Хајнце, Пујол, Верон, Езил, Милер и Полди (С)

Заборавив да направам измени да го ебам. Останав со Маикон капитен, и играчи само од вчера, денешниве ми се на клупа :kesa:

26 поени од Швајни.... :vozbud: за вечер ги имам Рамос и Бускетс....

Заборавив измени да направам..:) Меси,Виља,Озил,Ди Мариа и Капдевиља на клупата..:tapp:

79 поени. Сега не знам како ќе успеа да го склопам тимот за полуфинале, има само 4 трансфери, а јас имав 7 играчи само од Бразил и Аргентина. :tapp:

мене перфектно ми се погоди, 99 од ова кола- Господ здравје да му даде на Касилас, у мкд ке сум убедливо прв, а убавата работа е тоа што ке треба да ги сменам само Кака, Маикон, Меси и Самуел , другите сите ми се во играв. Отидов на ризик кога избрав 6 души од Шпанија...ако отпаднеа тешко ми се пишуваше :)

Мене пак Шпанциве се накитија.Капдевиља 8,Рамос 10,Иниеста 7,Виља(К) 20 и Касиљас 15.Вкупно во 1/4 финалето 102 бода.Ќе се качам неколку места.Сега ќе биде тешок изборот.Ќе ставаме повеќе Холанѓани.

Ај и јас да проверам поени....

78, не е лошо.

timot3.JPG

Еве апдејт за тимот за 1/2. In Netherlands and Germany I trust. :vozbud:

Ме упропастија Парагвај...3 играчи со по 1 поен.
Ништо ова коло,само 71 поен. :|

Едвај се скрпив за 1/2 :S .. 5 трансфери направив.

Стекеленбург

Пујол --- Лугано --- Матајсен

Езил --- вам Бомел --- Снајдер(С) --- Швајни

Полди --- РВП --- Робен

Досега сигурно 10 пати имам заборавено замени да направам. Начисто ја запоставив играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom