Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Не ни стигнав да составам тим за 1/8 финале... Сеа од 7-8 души може да зеам само поени....

20ка од Донован (к), Муслера 4(ке го менам со Стекеленбург), Черундоло 2(ке го менам), М.Переира 5(ке го менам), Демпси 4 (ке го менам) :)

За денес ми се Швајни,Лам,Хајнце и Игуаин....се надевам овие 4 ќе донесат повеќе поенчиња... :)

Вчера ги имав Муслера, М.Переира, Перез, Парк и Демпси, ама бидејќи никој од нив не направи повеќе од 5 поени ги сменав. За денес ги имам Ромеро, Лам, Озил, М.Родригез, Меси и Игуаин. Денес очекувам повеќе поени.

Вчера само Боатенг ме скраси со 9ка, др. сите ги вадам. За денес Полди(С), Езил, Хајнце и Верон ..

Јас направив една огромна грешка кога го составував вчера,го ставив Елано ниту се сетив дека е повреден,мислам рекоа ќе бил спремен некаде за 1/2 финале доколку стигнат.Колкави се шансите да заигра за утре?Најлошо е што немам со кого да сменувам ќе треба со Бускетс.

За денес Џејмс, Ешли Кол, Озил, Милер и Руни(к).

ме нервира тоа што Озил игра најдобро а толку малку поени му дават аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

ме нервира тоа што Озил игра најдобро а толку малку поени му дават аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Да бе јас гледав излезен и реков барем едно 10че ќе крка за минутите асистенцијата, контрите али ништо од тоа само 6 катастрофа.

Тапа 2 дена Охрид и го оставив истиов тим од првата фаза скроз заборавив да направа трансфери пред да одам :kesa:

22 од Полди закачив :aplauz: иии бедни 6 поени од Езил .. Ццц како може толку ситно бре, еден Ајеву синоќа имаше 7, аа да не добиеше ж.к. и 8 ќе беа, а не покажа кој знае што. Езил денес се уби - и на крај 6 :jaj::jaj:

За утре ги имам Мајкон, Стекеленбург, Матајсен, Снајдер и РВП.

Од 1/8 финалево досега 38. Најјак Милер со 16 поени. За денес Лусио, Маикон, Снајдер(к) и Ван Перси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom