Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
88+ Villa

Сакав да го ставам Роналдо капитен но не биваше, незнам зошто дали оти Кака доби црвен картон но неможев да мењам капитен и тоа е, иначе ке имав 99и ке го чекав Вила вечер..

Охх бре Виља,место плус 10/минус 2,заради пеналот.Ама океи е,24 поени не е лошо.
101 поен ова коло.Ехх минатото да знаев како одат работите и над 20 поени да не ми останаа у резервите,подруго ќе беше:))

За другото коло очекувам повеке поени од оваа!! :)

po polnok bi trebalo da sum prv na kajgana a vtor vo Makedonija, barem taka presmetav...no ke vidime :)

Аман бе шо состави имате вие...

Јас 91 поен ова коло, вкупно 151.

Синоќа почнав да играм т.е. да праам измени и сл, и одма дојде подобрувањето.

111 поени од оваа рунда.А по кој знае кој пат ќе кажам само голот на Дрогба ме чинеше 10 поени.И во првото коло немав ич среќа,инаку ќе се борев за Киата.Наредното се надевам уште подобро од ова.

108 поени од ова коло.....да се надеваме дека во третото ќе има повеќе бодови....очекувам да ги надминам овие 108 поени од второво коло...бидејќи направив некои измени....вечерва добив по 9 бода од Рамос и Касиљас.....

103 не сум задоволен.Виља ми беше капитен,можеше уште 12 да ми донесе,ама тоа е.
Само немам јас никакви шанси,зашто почнав од 2 коло да играм,али битна е забава:)

Да ве прашам нешто...може да се смени капитен по одигран натпревар?

5то место за Macedonia Lions не е така лошо. Од втора рунда 90, 156 вкупно и 2 пати победив тесно во head-to-head :pipi:

Да ве прашам нешто...може да се смени капитен по одигран натпревар?

Може но ќе ги изгубиш поените што се заработени како капитен, поточно дуплите. Ако некој има 5 како капитен ќе има 10. Доколку смениш друг за капитен ќе имаш 5 помалку

Може но ќе ги изгубиш поените што се заработени како капитен, поточно дуплите. Ако некој има 5 како капитен ќе има 10. Доколку смениш друг за капитен ќе имаш 5 помалку

Фала...сватив:)

137 поени сум собрал, а нити една измена не направив. Скроз заборавив да го отворам ова фантазиво...

После мизерното прво коло, колово иам 102 поена и со вкупно 165 сум на 16то место:) Супер сеа да видиме третава рунда како ќе помине:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom