Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
106 поени колово, вкупно 163. 18ти сум во Кајгана групата.. Сеа да го стаам Меси капитен за утре, ако не напраи ништо ќе го смениме :)

--- надополнето ---

И да прашам, ако некој не играл (во случајот Кака за третото коло, поради црвен) ќе се направи автоматски измена или да ставам друг играч на негово место?

^ Стави си друг играч што е сигурно сигурно е,да не останиш со 0 после.Инаку 3 сум на Кајгана лигата,2 поена ми бега вториот а 3 првиот(кажете кој е).Кога веќе формирале Кајгана лига би требало да даваат награди за најдобрите.

--- надополнето ---

Само да не ги одмара Меси и Игуаин денеска,ќе ме заебе лошо Марадона.

Добар ранкинг имам во спортденес и во 24фудбал групите има голем број на тимови
во спортденес - 20 место
24фудбал - 22место
кајгана - 8

на h2h

кајгана - 1
24фудбал - 11

26 поени сега за сега 5 од Оскар Перез 3 од Маркез 7 од Рибери 8 од Суарез и 3 од Форлан за вечер го иам Меси а Игуаин им е замена го сменив со Суарез прееска ути ке биде на клупа!

Вчера правев измени,и место Меси капитен да го ставам,сум го оставил Евра:))/кикс...:) добро е шо е на почеток на колото,па ќе имам можност да го сменам..:))

Ах бе Меси еден гол да дадеше барем ќе те оставев и за капитен со 10-ка т.е 20-ка.Вака само со 5-ка ништо.Ете тука ги губиш поените една статива на Меси 1000 места поназад.Во ова коло не знам кого да ставам капите.Ќе пробам утре со Красиќ,белки ќе ги ебе Австралијанциве.

Утре Џејмс капитен/верувам дека нема да прими гол.:))
Очекувам од Лампард и Подолски исто така доста поени.:))

Јас го ставив Руни капитен, утре дава 2 гола 100% !

За утре ги имам Ханданович, Тери, Красич, Швајни, Езил и Руни (С).

36 поени , за денес Коларов и Ноер .. Перез ми беше прв голман го сменив со ноер и ке имам ли поени од ноер?

За вецер Руни ми е капитен оцекувам голови од него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom