Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
42 поени до сега, Руни досега најголемо разочарување е, за денеска ми се Снајдер и Ван дер Варт.

За денес ги имам ВДВ и Снајдер.....иначе во оваа рунда само 50 поени....слабо

10че од Снајдер и 6че од вПерси... ок ама можеше и подобро. Ги чекам уште Маикон и Елано и Виља и Пике а до сега 52 шпени... средно...

До сега 74..

19 Игуаин , 13 форлан , 12 Џерард (К) , 7 Меси , 10 Снајдер , 8 Тери , 2 Сања, 3 Ноер , 0 Гургуф.... уште Елано и Лусио ..:)

Леле не сум го имал Ван Дер Вил сум заборавил да направам конфирм.8 поени ми летнаа,да го имав немаше да ризикувам со Ќиелини,вака не верувам дека ќе направи Ќелини повеќе од 8.Инаку утре го тргам Меси од капитен го ставам Маикон.Ако не се покаже он го ставам задутре Роналдо,ваљда еден од нив ќе направи повеќе од седмицата на Меси.

--- надополнето ---

Инаку кој е прв на Кајгана лигата,јас сум 8-ми.

ГЛУП сум! Сум заборавил да го стаам Снајдер капитен..цццц БУДАЛАААААА

Снајдер капитен 20ка, ВдВ слабо 4 поени секако ќе го заменам со Чави, 61 поен до сега.

Засега 72 поени. Ги имам уште Касиљас, Бастош, Кака и Виља. Можно е и да го заменам и Швајнштајгер со Бонучи или еден Кореец.

Снајдер си го ставив капитен и оп 20 бода плус Ето 10 и Ван перси 6. Добро е што го сменив меси од капитен а не го ставив перси. Ги чекам уште Јаја туре, Цезар голмани од парагвај одбрана но имам замена Лингштајнер од швајцарија и доколку утре не земам многу ќе си го ставам него. За сега 81 бод од вториот круг. Добро го изиграв со замените иако и ми се погоди измените да постигнат поени.

Го тргнав Меси од капитен го ставив Маикон за вечерва.Цел натпревар го игра,ќе има атакинг бонус пошто целата игра во нападот се базира врз него,а и во одбрана е добар.Се надевам дека барем повеќе од Меси ќе направи ако не утре К.Роналдо го ставам.За денеска уште Ќелини,Цезар,Хамшик и Кучка од Словачка.

За денеска Киелини, Цезар на местото на Хандановиќ ќе направи сигурно повеќе од 4 поени и Кака.

За денес Смелц од Нов Зеланд ми беше капитен(и тоа по грешка):icon_lol:
Ама мислам дека ќе го сменам и Виља ќе го ставам за утре.
Вечерва ги имам Лусио,Кака и Туре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom