Fantasy World Cup

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
За денес ми се Демпси, Озил и Руни. Вчера убави 7 од Родригез си зедов што за одбрана е супер и од дос сантос 5 што е слабо па ќе го заменам, а од Меси како капитен имам 14, доколку го сменам ќе имам од него 7 па се мислам дали да ризикувам :toe: и да го ставам Ван перси.

За денес Лам и Руни....

--- надополнето ---

Може некој да ми објасни што ќе биди со играчите кои ги имам во тимот....а не ја поминат групата...ќе може да ги менам ?????????

За денес Лам и Руни....

--- надополнето ---

Може некој да ми објасни што ќе биди со играчите кои ги имам во тимот....а не ја поминат групата...ќе може да ги менам ?????????

јово на ново после групи...цел тим ке можеш да си го смениш..

Денес Красич ми донесе најмногу - 7 поени. 5 од Езил и по 4 од Швајни и Ханданович. За вечер го имам уште Руни + С ..

Уште Руни и Тери за вечер, требаше Руни да го ставам за капитен.:tapp:

Уште Руни ми е за вечерва....се надевам дека ќе шибни некое голче во 2 полувреме.....

јас пагам многу...Самуел го имав..се повреди...галас и евра ништо...Рибери ништо...едино Давид Вила ако даде 4 гола да ме извади :D

СЕа за сеа 51 поен ! ... ништо ! утре очекувам поени од Снајдер ! :)

--- надополнето ---

BTW:64 поени Џерард ми даде 12 поени го иам како капитен и тери 8 ...

Јас 50 поени но пантелиќ имаше 0 затоа што не играше а руни тапа само 4. Утре ги ставам Ван Перси и Ето и се надевам дека конечно ќе дадат гол. А и Демпси слабо и него го мењавам за утре. Ќе исгубим 7 бода од двајцата али се надевам дека нема послаби да бидат Ван Перси и Ето од овие двајца

Џејмс 14 поени.
Стојкович на клупа 15 поени.:))
Ги погодив голманите.
Од Лампард и Меси по 7,Видич 5.По 3 од Демпси,Лам и Евра.
На Демпси ќе влезе Кака,на Евра,Пиќе.
Останати играчи ми се,Снајдер,Виља,Мајкон и РвП(к).

За утре ги имам и Камени и Соренсен во составот. А, играат Камерун-Данска.. Се мислам кој да го ставам. Претходната се заебав гадно, го ставив Камени, а не беше во прв состав, а Соренсен имаше 4 поени против Холандија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom