Fantasy Premier League 2024/25

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.828
Поени од реакции
4.421
Се мислев помеѓу ТАА(наместо Гвардиол) и Сон(наместо Бовен) за трансфер ин, и ако би го земал ТАА би го ставил Бовен на клупа а би го стартувал Жоао Педро, а ако го земам Сон на клупа ќе оди Педро. И се одлучив за Сон. Тоа е се шо треба да знаете за мене.
Да ти ги ебам закосените очи, бел ден да не видиш со нив.

Последно уредено:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.696
Поени од реакции
5.434
Се мислев помеѓу ТАА(наместо Гвардиол) и Сон(наместо Бовен) за трансфер ин, и ако би го земал ТАА би го ставил Бовен на клупа а би го стартувал Жоао Педро, а ако го земам Сон на клупа ќе оди Педро. И се одлучив за Сон. Тоа е се шо треба да знаете за мене.
Салах у тим, палмер капитен

Џексон у Диало прва постава
роџерс и Хал резерви

ако ти е за утеха

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Салах у тим, палмер капитен

Џексон у прва постава

ако ти е за утеха
Исто. Знаев Џексон ќе биде на клупа ама немаше со кој да мењам, го прифатив ризикот да се коцкам дека ќе влезе од клупа и ќе даде гол :D
Автоматски споено мислење:

Некаде си во топ 2-3 милиони и го имаш Салах

Ако ти е капитен со секој гол напредуваш 40к места
Ако не ти е капитен со секој гол паѓаш 100к места

*само споделувам интересна ситуација, за чудо сега не сум од тие што се жалат :D
Ја се жалам, ни на крај памет не го очекував перформансов вчера, сигурен бев ова е колото да се смени капитен...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Салах трипл капитен го играв колово, морав ради кладба на полусезона што ја даваат последните, ми се посреќи.

Во ептен јака форма се Салах и Ливерпул, едноставно го ставаш капитен и го забораваш.

Многу лошо тргнав, али изглед исто ко сите од почеток што го немавме Халанд во тимот.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.545
Поени од реакции
59.227
Меѓу Исак и Џексон го купив вториов пред неколку кола.
Да не споредувам бројки.

Официјално заврши сезоната за мене. Ревијално до крај.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Mnogu pokompetitivno nekako sezonava, rank 1 mil mi e i so 70 boda i isak kapiten pak idam dole u rank. Ludilo.

Kajgana Shop

На врв Bottom