Fantasy Premier League 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислев помеѓу ТАА(наместо Гвардиол) и Сон(наместо Бовен) за трансфер ин, и ако би го земал ТАА би го ставил Бовен на клупа а би го стартувал Жоао Педро, а ако го земам Сон на клупа ќе оди Педро. И се одлучив за Сон. Тоа е се шо треба да знаете за мене.
Да ти ги ебам закосените очи, бел ден да не видиш со нив.

Последно уредено:
Се мислев помеѓу ТАА(наместо Гвардиол) и Сон(наместо Бовен) за трансфер ин, и ако би го земал ТАА би го ставил Бовен на клупа а би го стартувал Жоао Педро, а ако го земам Сон на клупа ќе оди Педро. И се одлучив за Сон. Тоа е се шо треба да знаете за мене.
Салах у тим, палмер капитен

Џексон у Диало прва постава
роџерс и Хал резерви

ако ти е за утеха

Салах у тим, палмер капитен

Џексон у прва постава

ако ти е за утеха
Исто. Знаев Џексон ќе биде на клупа ама немаше со кој да мењам, го прифатив ризикот да се коцкам дека ќе влезе од клупа и ќе даде гол :D
Автоматски споено мислење:

Некаде си во топ 2-3 милиони и го имаш Салах

Ако ти е капитен со секој гол напредуваш 40к места
Ако не ти е капитен со секој гол паѓаш 100к места

*само споделувам интересна ситуација, за чудо сега не сум од тие што се жалат :D
Ја се жалам, ни на крај памет не го очекував перформансов вчера, сигурен бев ова е колото да се смени капитен...

Салах трипл капитен го играв колово, морав ради кладба на полусезона што ја даваат последните, ми се посреќи.

Во ептен јака форма се Салах и Ливерпул, едноставно го ставаш капитен и го забораваш.

Многу лошо тргнав, али изглед исто ко сите од почеток што го немавме Халанд во тимот.

Меѓу Исак и Џексон го купив вториов пред неколку кола.
Да не споредувам бројки.

Официјално заврши сезоната за мене. Ревијално до крај.

Mnogu pokompetitivno nekako sezonava, rank 1 mil mi e i so 70 boda i isak kapiten pak idam dole u rank. Ludilo.

Me izvadi Amad so 20 poena. 76 so utka na kapitenska traka. Do vtornik go drzev Isak i bezvrska podpadnav pod vlijanie na mojte glupi misli deka Salah ke naprae cuda protiv NFO, a bev ubeden u sprotivno, ama jbg. :place:

Бајаги ме заеба тоа жолто знаменце кај Исак, па и изјавата на тренерот на Њукасл дека не може да гарантира дека Исак ке е стартер. 12 бода скоро во вода.

Еден мудрец еднаш рече: "Купувајте играчи што играат против Драгушин и нема да згрешите" ...и во право беше

*не го послушав, секако

Интересен DGW за Ливерпул. Меѓу првиот и вториот натпревар имаат уште 2 други надвор од ПЛ.
Ќе има плачење? :D

Конечно добро коло. 69 поени со активиран Слот како Асист Менаџер. Сега игра Роџерс, остануваат Амад, Порро и Палмер да догурам до некоја 90ка. :love:

Последно уредено:
Интересен DGW за Ливерпул. Меѓу првиот и вториот натпревар имаат уште 2 други надвор од ПЛ.
Ќе има плачење? :D
Klasika, eve trent povreden, gakpo moze da e rotiran itn. :D Jas Mojs go igrav asistent so namera da go smenam za emery dokolku villa imaat double naredno kolo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom