Fantasy Premier League 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Туку кога сме кај Грилиш има ли некој инфо за повредава? Таман спремив тим за бенч буст, ќе ми заебе математики ако не игра.. А сакав и Фоден со Барнс да го сменам, го меркам Барнс веќе 3 кола, можда е и веќе касно (супер беше за правење разлика, гледам почнаа да го купуваат сеа), ама Фоден некако мислам дека со враќањето на КДБ, Агуеро и формата на Бернардо Силва и Марез, ќе си ги одседе дупливе кола на клупа.

Туку кога сме кај Грилиш има ли некој инфо за повредава? Таман спремив тим за бенч буст, ќе ми заебе математики ако не игра.. А сакав и Фоден со Барнс да го сменам, го меркам Барнс веќе 3 кола, можда е и веќе касно (супер беше за правење разлика, гледам почнаа да го купуваат сеа), ама Фоден некако мислам дека со враќањето на КДБ, Агуеро и формата на Бернардо Силва и Марез, ќе си ги одседе дупливе кола на клупа.
Шпекулации дека месец ќе отсуствува, Смит вика дека може ќе е спремен уште наредно коло, навивачите викаат дека Смит лаже ко циган за вакви работи.

Или судии. Ќе свирам пенал пошто Бруно/Салах ми е капитен. :D

Или ѓубрињата што ги доделуваат поените. Убеден сум дека сите важни ликови кои за нешто се прашуваат во играва го имаат Бруно, оттаму и нереалните бонуси и протекции кои ги има Португалецов. И тоа капитен го удираат, милион отсто.

Последно уредено:
Или ѓубрињата што ги доделуваат поените. Убеден сум дека сите важни ликови кои за нешто се прашуваат во играва го имаат Бруно, оттаму и нереалните бонуси и протекции кои ги има Португалецов. И тоа капитен го удираат, милион отсто.
Хаха, баш скоро го гледав бонус поинтс системот и имаат поени за точни пасови и пасови кои ствараат шанса, а кај Јунајтед 90% од шансите доаѓаат после пас од Бруно.. од таму и бонус поените. Како и да е, не се бунам. :D

А исто освен судииве може и роднини на судиите и на играчите да се банираат од играње, пошто за коцкање и тоа е битно, ете Стариџ на роднина кажа дека ќе правел трансфер и затоа го банираа од ФИФА/УЕФА.

А исто ете и роднини на управните штабови и луѓе што се дел од екипата.

А уствари... може и цела игра да се банира, што да не.

Хаха, баш скоро го гледав бонус поинтс системот и имаат поени за точни пасови и пасови кои ствараат шанса, а кај Јунајтед 90% од шансите доаѓаат после пас од Бруно.. од таму и бонус поените. Како и да е, не се бунам. :D

Јас со Рашфорд во тим се бунам. Раш 12, Бруно 12, со жолт картон и гол од пенал.
Ебате системот. :(

Го оставив Сон во игра и ништо не направи. :facepalm:

IMG_20210223_213826.jpg

Нека седи Ингс, имаат лесен распоред следните кола плус Тотенхем и Лестер

Screenshot_2021-02-23-21-42-09-616_com.android.chrome.jpg

Последно уредено:
Сон капитен? Ќе дае барем 3 гола у двеве утакмици + 2 асистенции или превишесе надевам? :icon_mrgr:

Пропаст сезонава.
Отварам сеа, тројца со дупли кола нема да ми играат. Место бенч буст или 3× капитен, јас ќе морам вајлд карта. А таман искомбинирав за до тоа колото со 4 текми да имам полн состав...

Ја пошо од мојот тим неам некој голем ефект, пропадната сезона како и да ја свртам... си напраив нов тим за ова дупло коло :D Ако не успеам барем до 180 да стигнам со 3х капитен ќе ја баталам.

1614418550153.png

Бенч буст, 14 од 15 со дупло коло и -8 за трансфери. Останува да видиме каде ќе тргне наопаку. :D

9/11 дупли.
-4 ради Грилиш
Трипл Кејн

Вака ќе изгледа очајот колово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom