dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.577
- Поени од реакции
- 85.704
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв пат играм фантази и имам едно прашање. Колку трансфери можам во едно коло да направам? Прочитав дека за секој трансфер имаш - 4 поени. Го имав јас Алисон и го сменив за Ендерсон, и сега ми текна да го ставам Адриан? Дали тоа се рачуна како 1 трансфер или како 2?
Традиционално спукав вајлд кард одма после прво коло, иако освоив 85 поени![]()

И дечки каде можам да најдам кој играч колку поени имал лани вкупно?
Сега и Адриан се повреди...Дали ако се искористи Вајдкард одкако се направени трансфери ке ми бидат одземени поени ? Колку вајдкарти имам во сезона?
Не, останува активна. Дури и да направиш confirm, смееш да ја користиш уште колку сакаш, све до почетокот на колото.Вајлд картата се користи во моментот пред да направиш confirm на трансферите.
Вајлд картата се користи во моментот пред да направиш confirm на трансферите.
После тоа е бадијала, поените не ти се враќаат.
Имаш 2 вајлд карти. Една до 31 декември и друга достапна после 1 јануари.
Океј,значи ке мора да се проба за да се знае,ќе искористам па ке ви кажам.Не, останува активна. Дури и да направиш confirm, смееш да ја користиш уште колку сакаш, све до почетокот на колото.
Не, останува активна. Дури и да направиш confirm, смееш да ја користиш уште колку сакаш, све до почетокот на колото.