Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како идеше ова со зголемување и намалување цена? Колку пати треба да се продаде за да падне цена?
Најмногу ме нервира во играва што овие менаџери ги диктираат цените.
Прегледај го приврзокот 214799
Едно коло не им донел поени играчот и веднаш го продаваат. А веќе следно коло Мане и Агуеро ќе дадат по 5-6 гола.
Па има мал милион дупли акаунти.
Она пакистанцине и индијцине прават по 15 трансфери секое коло само за да бидат број 1 во колото.

Како би биле први во колото кога ќе имаат минус 8389179321 поени?![]()
Не е за прво коло, и не се работи за минус поени.
Они само сакаат да се најдобри во колото.
И онака тој не им е акаунтот на кој играат сериозно.

Не зборам ја за прво коло, ниту дали им е сериозен акаунтот или имаат уште 20 други.
Како би биле најдобри во колото кога ако направиш повеќе трансфери од дозволеното ти се одзимаат по -4 поени од трансфер?
Да кажеме дека имам 1 бесплатен трансфер за правење и менувам 11 играчи, тоа се -40 поени. Играчите во тоа коло ти прават 80-100 поени рецимо и на крај имаш вкупно 40-60 поени. Така што, не може да бидат најдобри во колото
Финтата што ја прават за да бидат најдобри во коло за да освојат од тие наградите е тоа што секое коло прават нов акаунт и ги зимаат тие играчи што имаат лесни противници. Ама од минатата сезона направија да мора со тој акаунт да имаш изиграно барем 2 кола за да конкурираш за тие награди.

Ох мај...
Абе си видел ти Highest Points секција?
Кликаш таму и го гледаш најдобриот од цел свет во тоа коло. Он пак ќе има 150 да речеме, а тие -40 му се одзимаат од целовкупната сезона.
Минатата сезона имаше пет шест пати таков некој азијат со тие фори.
Сфати сега или уште да ти цртам?
Па прави 20 тима и секое коло користи вајлд карта за различен тим ...За различни работи збориме, шо се напињаш одма... ќе цртал, ќе соли памет
Мислев збориш за најдобар менаџер на коло на кој му даваат таму награди. Таму ти ги рачуна минусите.
Голем кур ако некој направил со фори да му го има тимот во highest points или во most valuable teams (тука еден нормален нема).
Горе десно ми дава overall points 38, a latest points 63. Утре ваљда ќе биди update-ирано.