Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Што да ти кажам, поголем стаж од мене имаш треба да ти се јасни работиве :D

Прегледај го приврзокот 182768
Импулсивно беше кога видов дека по 5-6ти пат сезонава ќе имам 9 играчи во коло се накурчив и така.. :D

А уствари сакав да ми остане тимов и само за следната недела да го сменам :D
И еве научив дека не можеш два chips да играш во исто коло

@Peja989 ќе игра ли Салах утре да знам дали да го шиткам на фантази?

Мислам не затоа што Клоп денес на прес кажа дека ќе чека да види дали е спремен, затоа што наводно имал некое ситно истегнување и дека бил спремен да ротира.

@ManUtdChampions @DimceY @Ilumious Ќе продолжи Шо да игра прва постава?Врза 3-4 утакмици по ред...
Да да, омилен му е на Мурињо, без сарказам ова. Мислам дека ниеден играч во неговата менаџерска историја не бил олку протежиран како Шо.

Да да, омилен му е на Мурињо, без сарказам ова. Мислам дека ниеден играч во неговата менаџерска историја не бил олку протежиран како Шо.

Уште толку ме збрка.Сега стварно не знам дали си озбилна или се зезаш. :D

Уште толку ме збрка.Сега стварно не знам дали си озбилна или се зезаш. :D
Не, не се зезам, сериозно ова, омилен му е. На никој му нема простувано толку екцеси :D Може една утакмица низ месецов да се деси да го одмори ама барем сега нема зошто.

Со тапа капитен стигнав до 61...фала богу и ја еднаш над просек да сум...

upload_2018-2-11_19-47-12.png

Прв пат 100ка на фантази :D а ке има плус бонуси за Салах и Фирмино, утре и Аспиликуета ако останат без примен гол добро коло ке излезе :D :pos:

Ова free hit како се користи?
со клик :)

Идеш правиш трансфери идеш и минус, и кога ти вика да потврдиш дека сакаш да идеш у минус ти викаш заеби ќе кликнам на фрихит и ќе земам кредит од банка, следна недела стариот состав ќе си го имаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom