Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
fant pl.jpg
Тимот за од 2 јануари. Ја искористив вајлд картата. Морав да го земам Агуеро, не бива без него. Таман го планирам и Паје да го земам откако ќе заигра.

А зoштo не мoже без Агуерo? Вo oпaснa фoрмa е, дaвa гoлoви секoе кoлo?

Океј е Жозе Донев кој го избркаа играчите.

Затоа што се не може бидејќи знае и 3 гола да даде на утакмица + асистенции башка капитен дупло поени. Секогаш во форма само некогаш е повреден, некогаш фит. Не постои Агуеро во опасна форма и падната форма.

Ако не се повреди пак, наредниов период треба добри поени да донесе. Немаат некој тежок распоред.
Но, многу пари се (n) Без него може многу подобар тим да се направи.

Ме мрзи да пресметувам, но сигурно за оверал дрим тимот не требале повеќе од 70 милиони за да го купиш на почеток. 8.5м е најскапиот играч. Претходно не се случило вакво нешто.

Единствените тројца напаѓачи што треба секој да ги има у тим се Игало, Варди и Лукаку. Ниедна друга комбинација нема да донесе повеќе поени.

Да не само Марез? :D
Добро ќе ти дојдеше еден бенч буст колово
[DOUBLEPOST=1451349261][/DOUBLEPOST]

И неговите 8м паметно ги искористи за Депај
Еден играч, кој ќе влезе-тој. Сум пишал со два саати сон во три дена :D Ја очекував едно 40 поени ама ето мени еднаш нема да сум дома цел ден за да гледам и ова рекорд за сезонава.

jaс изгубив трпение со Али од Тотенхем и го шитнав, на негово место го земав Арнаутович.. ваљда ќе носи поенчиња момакот :D

Конечно да погодам капитен, Озил, замена капитен Лукаку, од Озил 28 од Лукаку 13.
Досега колово 71 поен, со Стерлинг и Марез у прв тим, и Варди на клупа.

Јас уште Сања, Коларов и Кутињо, последниов капитен.

Единствените тројца напаѓачи што треба секој да ги има у тим се Игало, Варди и Лукаку. Ниедна друга комбинација нема да донесе повеќе поени.
Зошто Варди? Јас би го преферирал Кејн ем по форма ем по распоред ем по хет-трик потенцијал ем по бонус поени, во Лестер се резервирани за Махрез 3 скоро секоја утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom