Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Рики, два трансфери имам. Што да правам, што да чинам а да отидам барем над просекот со поени, матер му ебам?

Рики, два трансфери имам. Што да правам, што да чинам а да отидам барем над просекот со поени, матер му ебам?
Земај го Депај, јас ти гарантирам. :P

Само што мене касно ми текна на него, па го земав веќе Деулофеу. Може и со овој да се пробаш, прави асистенции редовно, а и игра против Лестер кои имаат смешна одбрана. :)

Земај го Депај, јас ти гарантирам. :P

Само што мене касно ми текна на него, па го земав веќе Деулофеу. Може и со овој да се пробаш, прави асистенции редовно, а и игра против Лестер кои имаат смешна одбрана. :)
Делофеу и Депај а кој да избацам од тим?

Делофеу и Депај а кој да избацам од тим?
Знам дека Стариџ ти е омилен играч од Ливерпул моментално, ама ај што немаш никаква корист од него, туку и губиш пари ради тоа што си го чуваш. Вади го Стариџ одма, само не знам кој да земеш...

Имаш неколку опции:
  • Кејн кој пак падна во последниот период (јас ќе го оставам на клупа колово)
  • Жиру кој од една страна игра против Сити, ама од друга страна Сити нема направено клин шит 100 години
  • Марсијал кој има лесна утакмица ова коло.
  • Или мочкото Игало што направи милион поени до сега, ама него го очекува ептен заебан распоред. :)

За средина еден од Тадиќ или Вајналдум. Со оглед на тоа што Њукасл игра со Вила, а и фатија некаква форма, ваљда попаметно ќе ти биде да го извадиш Србинот. Гледам го имаш Баркли веќе, па нема потреба и Деулофеу да го носиш. Најсигурна опција би требало да ти е Озил, ама не знам колку пари имаш за него. А уствари кој ти е филмот што го немаш Марез во тим? Дали си ти нормален? :D Јас искрено би те советувал да си го лапнеш Марез ова коло или евентуално да ризикуваш со Депај. Само имај во предвид оти Јунајтед се ептен мртви во напад, па ако го земеш веќе Марсијал попаметно ти е да не ризикуваш и со Депај оти комотно може 1-0 да победиме со гол на Бортвик-Џонсон. :D

Наредно одиш -4 поени, прво продаваш еден од дефанзивата (Сања или Коларов) за некој ептен ефтин (пример Мика Ричардс 4.4 е...а немора да го користиш многу), да фатиш некоја пара. Менуваш формација во 3-5-2 или 3-4-3 во зависност од противниците на твоите офанзивни играчи и обавезно го носиш Озил во тим. :D

Јас идам со капитен Де Геа колово, што ги ебам овие од напад и така не можам да ги погодам. Вљда нема да примиме гол од Норич да го ебам.

Дефанзивци од ВБА.
Варди, Игало, Лукаку се must have у напад.
Боласи се враќа у форма, а малце луѓе го имаат земено, типувам дека ќе му се крене цената бајаги у следниве неколку кола такада ја би го земал ако си слаб со пари, 6.2 е.

Дефанзивци од ВБА.
Варди, Игало, Лукаку се must have у напад.
Боласи се враќа у форма, а малце луѓе го имаат земено, типувам дека ќе му се крене цената бајаги у следниве неколку кола такада ја би го земал ако си слаб со пари, 6.2 е.
Значи Игало у тим место СтариЌ а Боласи место кој?[DOUBLEPOST=1450464656][/DOUBLEPOST]Боласи место умрениот Шелви и сум со 4 фунти плус за следно коло.

Јас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете. :D

И не го лажи со Боласи, му треба класа во средина што ќе му носи поени секое коло. Вајналдум, Тадиќ и Баркли се далеку од такви, Кутињо беше одличен пред да се повреди, а Шелви е wtf :D

Или Сања надвор, Досон у тим.[DOUBLEPOST=1450464773][/DOUBLEPOST]
Тоа и бидна :Д хахахах
Па Сити следна им е со Арсенал, би требало да примат некој гол. Вотфорд играат со нас, а Палас со Стоук. Направи два од три од овие измени, па зачувај ја третата за следно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom