Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земај го Депај, јас ти гарантирам.Рики, два трансфери имам. Што да правам, што да чинам а да отидам барем над просекот со поени, матер му ебам?

Делофеу и Депај а кој да избацам од тим?Земај го Депај, јас ти гарантирам.
Само што мене касно ми текна на него, па го земав веќе Деулофеу. Може и со овој да се пробаш, прави асистенции редовно, а и игра против Лестер кои имаат смешна одбрана.![]()
Знам дека Стариџ ти е омилен играч од Ливерпул моментално, ама ај што немаш никаква корист од него, туку и губиш пари ради тоа што си го чуваш. Вади го Стариџ одма, само не знам кој да земеш...Делофеу и Депај а кој да избацам од тим?
Јас искрено би те советувал да си го лапнеш Марез ова коло или евентуално да ризикуваш со Депај. Само имај во предвид оти Јунајтед се ептен мртви во напад, па ако го земеш веќе Марсијал попаметно ти е да не ризикуваш и со Депај оти комотно може 1-0 да победиме со гол на Бортвик-Џонсон.

Дефанзивци од ВБА.Рики, два трансфери имам. Што да правам, што да чинам а да отидам барем над просекот со поени, матер му ебам?
Значи Игало у тим место СтариЌ а Боласи место кој?[DOUBLEPOST=1450464656][/DOUBLEPOST]Боласи место умрениот Шелви и сум со 4 фунти плус за следно коло.Дефанзивци од ВБА.
Варди, Игало, Лукаку се must have у напад.
Боласи се враќа у форма, а малце луѓе го имаат земено, типувам дека ќе му се крене цената бајаги у следниве неколку кола такада ја би го земал ако си слаб со пари, 6.2 е.
Hint: Кога Бобан Рајович би бил Англичанец што игра у велшки клубЗначи Игало у тим место СтариЌ а Боласи место кој?

Тоа и бидна :Д хахахахHint: Кога Бобан Рајович би бил Англичанец што игра у велшки клуб![]()

Па Сити следна им е со Арсенал, би требало да примат некој гол. Вотфорд играат со нас, а Палас со Стоук. Направи два од три од овие измени, па зачувај ја третата за следноИли Сања надвор, Досон у тим.[DOUBLEPOST=1450464773][/DOUBLEPOST]
Тоа и бидна :Д хахахах