Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
59 поени од 7 играчи за сега... конечно да го погодам Марез за капитен.. го седнав Смолинг на клупа, а на неговото место Алдервилд од Тотенхем (6 поенчиња).. само Стоунс копилето од Евертон ме зезна, 1 поен ми донесе па затоа лета од мојов тим за наредното коло :) за утре го иам Клајн, и за понеделник Озил, Де Бруин и Чех...

Не го вадете Вајналдум го зимаат менаџериве, ќе иде нагоре со цена пак утре најверојатно.
Бар да заработете некој денар ако не бодови :D

Ах бее... многу лесно се откажувате од играчиве. Не може секој играч да ви носи над 2 поени секое коло. Само Суарез беше таков. Вајналдум последниве две кола вади два поени, али затоа по вкупно поени е 4ти најјак везњак у лигава во досегашниот тек од сезоната. It's a marathon, not a sprint ;)

Ах бее... многу лесно се откажувате од играчиве. Не може секој играч да ви носи над 2 поени секое коло. Само Суарез беше таков. Вајналдум последниве две кола вади два поени, али затоа по вкупно поени е 4ти најјак везњак у лигава во досегашниот тек од сезоната. It's a marathon, not a sprint ;)
Иде на нерви кога играч кој вадел сјајни поени против јаки тимови ти носи двојче против вила или сандерленд. Тамам работа сите да беа ко Махрез.

Леле црнецов пак даде гол. Ај добра вест е што на Рики му е на клупа. :icon_lol:

Страшна работа ќе ми завршат Свонси-Вест Хем ако играат 0:0. Фабиански, Вилијамс и Кресвел ги имам. Ају не е зор да игра, да влезе Редмонд со 5 поена :D

Еее Кутињо.. а Али од Тотенхем на клупа, со 12 (мислам) поени ... дефинитивно ќе лета Кутињо, ама веќе некое време не знам кого да земам од среден ред, златен Паје што му требаше да се повреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom