Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Си го купив Игало пред колово плус Марез капитен
beach.gif

Е сега Санчез шо го извадив од тим дека беше 25% Chance of playing може да ме :sekc:

Мамицата, Игало можеше комотне хет-трик на сакатине ливерпул да им даде, штета.
Плус Али на клупа го оставив за Мане да ми биде прва постава, како најглуп некој.
Среќа капитен Ријад капитенски си гази.

Јас навреме го шитнав Кутињо, a ако го купам Игало ќе прекине да дава голови. :icon_lol:
Среден ред Марез, КДБ, Озил, Кабај, Ају/Баркли. Последите тројца ги менувам, зависи со која екипа играат. :D

Треба да прекинам со практикава да ставам на клупа играчи кои колото играат против Ливерпул.

Нова политика: Од сега се капитени.

Марез ми е на клупа за следно коло (освен ако не се повреди некој во меѓувреме)
Ставајте го капитен!!!

Следно коло Сити играат против Сандерленд. Јас би ставил некој од Сити капитен.

Страшна работа ќе ми завршат Свонси-Вест Хем ако играат 0:0. Фабиански, Вилијамс и Кресвел ги имам. Ају не е зор да игра, да влезе Редмонд со 5 поена :D
Пророк :D
Иако Вест Хем игра рукомет али нема везе :D

Вилијамс би требало и 3 бонус да има

Кресвел на клупа, Дан во игра, мајката да ти ја изнаебам.[DOUBLEPOST=1450635826][/DOUBLEPOST]Коларов утре да не влезе ни минута.

Воκеρ на κлупа со 12поени џони фаκинг еванс во игρа со 0 поени,иначе од ова κоло ρезултатите се битни за влез во κупот пρвите 2 милиони мислам:zloo:

Воκеρ на κлупа со 12поени џони фаκинг еванс во игρа со 0 поени,иначе од ова κоло ρезултатите се битни за влез во κупот пρвите 2 милиони мислам:zloo:
да да и јас поради тоа викам чекај ќе ставам играчи што може поише да донесат и така пример го имам Кутињо и Арнаутович во тим, а Игало дреме на клупа. Да се надеваме дека ќе имаме доволно поени за да идеме понатаму.

Леле Арнаутович, арнаути го утепале човекот. И него и Вајналдум и Тадич. Ни на крај памет не ми е повеќе да ги купам во тим.

Вајналдум и Тадиќ да можам би ги истепал пред да ги избацам од тим.

Back
На врв Bottom