Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете. :D
На сите ќе им даде гол.[DOUBLEPOST=1450464901][/DOUBLEPOST]А на ситИ сигурно :cool:

На сите ќе им даде гол.
Ќе ти кажев да правиме опклада, ама ми текна дека треба да јадам пица од тебе веќе пола година. :([DOUBLEPOST=1450465028][/DOUBLEPOST]
Јас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете. :D

И не го лажи со Боласи, му треба класа во средина што ќе му носи поени секое коло. Вајналдум, Тадиќ и Баркли се далеку од такви, Кутињо беше одличен пред да се повреди, а Шелви е wtf :D
Да си го цитирам вториот дел од постот во случај да не сте виделе. :D

Ќе ти кажев да правиме опклада, ама ми текна дека треба да јадам пица од тебе веќе пола година. :([DOUBLEPOST=1450465028][/DOUBLEPOST]
Да си го цитирам вториот дел од постот во случај да не сте виделе. :D
Кое место си у Македонија?

Janmaat za denes,nisto cudno gol ili asistencija plus clean sheet osekam

Пелегрини ќе го игра Де Бруин колово или пак ќе се курчи и ќе го стаи 20 минути ?

Не бе не е можно што ми се дешава со Кејн. Еве го оставив на клупа и дава гол за прв пат откако го купив. Ај да се надевам дека Кутињо некако нема да игра утре. :(

Али на клупа, гол и асистенција :( Дај бе некако нека не игра Кутињо утре, и онака нема ништо да направи

Овој Баркли е стока од дете, 2 чисти гола промаши у прво полувреме племе ли му ебам. Одма надвор после колово, боље Бехрами ќе го зеам да му ебам измутената фаца.

Овој Баркли е стока од дете, 2 чисти гола промаши у прво полувреме племе ли му ебам. Одма надвор после колово, боље Бехрами ќе го зеам да му ебам измутената фаца.
Асистенција има Баркли бе крф ти ебам.

Асистенција има Баркли бе крф ти ебам.
Тоа ако му го сматраат за асистенција на кур нека ми се фатат. Се плеткаше како свиња тука се одби до Лукаку и чао.

Преку кур асистенција, требаше гол да даде и претходно коа промаши волеј, ги искина копачките.

Тоа ако му го сматраат за асистенција на кур нека ми се фатат. Се плеткаше како свиња тука се одби до Лукаку и чао.

Преку кур асистенција, требаше гол да даде и претходно коа промаши волеј, ги искина копачките.
Му го рачунаат, отвори фантази.

Ријада Мареза :cool: Требаше капитен да си го стаам али јеби га, пак отидов со Варди, ваљда ќе лапам 2 асистенции а? Пеналот за асистенција го сметаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom