Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ријада Мареза :cool: Требаше капитен да си го стаам али јеби га, пак отидов со Варди, ваљда ќе лапам 2 асистенции а? Пеналот за асистенција го сметаат?

Го сметаат

Ебате пеналскиот ден, само Тотнам клин шит имаат.

Кејн капитен, во тимот ми се и Марез, Лукаку и Варди, додуша на сите им се тие во тимот, така да исти курац.

Јас само да се пофалам дека го ставив Де Геа капитен за инат пошто не можам да погодам капитен, а напред ги имам Лукаку, Варди, Кејн и Махрез. Колку црнци да ме ебат ? :):):)

30 од денеска
Уште Харт, Монреал, Клајн, Озил (Капитен), Игало, Гомиш. Плус Мангала и Мињоле на клупа

Се мислев дали да го мењам Де Бруин со Баркли и викам ај Де Бруин ваљда ќе ја игра цела утакмица со Арсенал, може ќе брцне некој гол и го остаив Баркли на клупа и ете ми седат 8 поени на клупа :mad:

43 без бонуси и уште Гомзе утре, Колочини да видиме да не извади клин шит со Вила, Озил, Ремзи и Де Бруин у понеделник.

Како може асистенција да му го сметат тоа на Баркли ебем и матер, рита овој, играчот на гол линијата расчистува и Лукаку дава гол, втф ...
Слабо колово, 35бода имам уште некој играч до понеделник

Вчера од досада (оти нели немам колоквиуми од понеделник :D ) си направив нов профил, и нормално со тој тим 15 поени повеќе од стариот.

Вчера од досада (оти нели немам колоквиуми од понеделник :D ) си направив нов профил, и нормално со тој тим 15 поени повеќе од стариот.
Ако, убаво е чим однапред знаеш дека ќе паднеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom