RickyLFC9
Модератор
На сите ќе им даде гол.[DOUBLEPOST=1450464901][/DOUBLEPOST]А на ситИ сигурноЈас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сите ќе им даде гол.[DOUBLEPOST=1450464901][/DOUBLEPOST]А на ситИ сигурноЈас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете.![]()

Ќе ти кажев да правиме опклада, ама ми текна дека треба да јадам пица од тебе веќе пола година.На сите ќе им даде гол.
[DOUBLEPOST=1450465028][/DOUBLEPOST]
Да си го цитирам вториот дел од постот во случај да не сте виделе.Јас мислам дека заврши приказната со Игало, наредните 5 меча му се Ливерпул, Челзи, Тотенхем, Сити и Саутепмтон. Ама вие си знаете.
И не го лажи со Боласи, му треба класа во средина што ќе му носи поени секое коло. Вајналдум, Тадиќ и Баркли се далеку од такви, Кутињо беше одличен пред да се повреди, а Шелви е wtf![]()

Кое место си у Македонија?Ќе ти кажев да правиме опклада, ама ми текна дека треба да јадам пица од тебе веќе пола година.[DOUBLEPOST=1450465028][/DOUBLEPOST]
Да си го цитирам вториот дел од постот во случај да не сте виделе.![]()

Дај бе некако нека не игра Кутињо утре, и онака нема ништо да направиАсистенција има Баркли бе крф ти ебам.Овој Баркли е стока од дете, 2 чисти гола промаши у прво полувреме племе ли му ебам. Одма надвор после колово, боље Бехрами ќе го зеам да му ебам измутената фаца.
Тоа ако му го сматраат за асистенција на кур нека ми се фатат. Се плеткаше како свиња тука се одби до Лукаку и чао.Асистенција има Баркли бе крф ти ебам.
Му го рачунаат, отвори фантази.Тоа ако му го сматраат за асистенција на кур нека ми се фатат. Се плеткаше како свиња тука се одби до Лукаку и чао.
Преку кур асистенција, требаше гол да даде и претходно коа промаши волеј, ги искина копачките.
Како успеа да му дадеш на Рики да те излаже место Марез да го земеш Боласи?Му го рачунаат, отвори фантази.

Требаше капитен да си го стаам али јеби га, пак отидов со Варди, ваљда ќе лапам 2 асистенции а? Пеналот за асистенција го сметаат?