ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.090
- Поени од реакции
- 45.157
Абе над Варди го направиле пеналот, а не дадоа и асистенција од него. Знам порано во ваков случај од играчот се добиваше и гол и асистенција. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Абе над Варди го направиле пеналот, а не дадоа и асистенција од него. Знам порано во ваков случај од играчот се добиваше и гол и асистенција.![]()
Vardy е fixture proof бе човече, ќе гази, иако треба да се очекува дека ќе му прекине серијата кај и да е, ама не се симињаме од возот додека не престане.Да не кобам ама мислам дека толку беше од Варди и Пеле барем за сега. Лестер има заебан распоред и не верувам да даваат многу голови, истото важи и за Сотон. Се мислам кого да шитнам од овие двајца + Стерлинг за Кејн и уште некој.
Не го менувам одма Варди ќе го оставам да видам како ќе тера уште некое коло плус капитен ми е последниве кола и добри поени ми донесе. Ама Пеле и Стерлинг ќе ги менувам само ќе почекам пошто има интернационална пауза да не се повреди некој па да ми отидат јабана фри трансферите.Vardy е fixture proof бе човече, ќе гази, иако треба да се очекува дека ќе му прекине серијата кај и да е, ама не се симињаме од возот додека не престане.

Кејн место Пеле, барем јас тоа планирам и конечно Стариџ да се врати. Од сожалување го чувам и не го продадов цело ова времеНе го менувам одма Варди ќе го оставам да видам како ќе тера уште некое коло плус капитен ми е последниве кола и добри поени ми донесе. Ама Пеле и Стерлинг ќе ги менувам само ќе почекам пошто има интернационална пауза да не се повреди некој па да ми отидат јабана фри трансферите.

Пишав погоре, ќе го мењам за Кејн сигурно влезе у голгетерска форма само да не се повреди па ќе си почекам. Не знам само стерлинг за кого да го менуавмКејн место Пеле, барем јас тоа планирам и конечно Стариџ да се врати. Од сожалување го чувам и не го продадов цело ова време![]()