Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе над Варди го направиле пеналот, а не дадоа и асистенција од него. Знам порано во ваков случај од играчот се добиваше и гол и асистенција. :D

Прво коло испод просек. Триесет и мочани шест.

Абе над Варди го направиле пеналот, а не дадоа и асистенција од него. Знам порано во ваков случај од играчот се добиваше и гол и асистенција. :D

Никoгaш не билo тaкa. Асистенцијa ќе дoбиеше aкo друг гo шутирaше пенaлoт (и пoгoдеше)

Нa oние селските фaнтaзи и нa УЕФА дaвaaт пoени зa penalty won

Gomis, Sanchez и Payet надвор. Ќе отидам може и -12.

58... на крај ме извади асистенцијата на Озил кој шо го имав капитен.

Да не кобам ама мислам дека толку беше од Варди и Пеле барем за сега. Лестер има заебан распоред и не верувам да даваат многу голови, истото важи и за Сотон. Се мислам кого да шитнам од овие двајца + Стерлинг за Кејн и уште некој.

Да не кобам ама мислам дека толку беше од Варди и Пеле барем за сега. Лестер има заебан распоред и не верувам да даваат многу голови, истото важи и за Сотон. Се мислам кого да шитнам од овие двајца + Стерлинг за Кејн и уште некој.
Vardy е fixture proof бе човече, ќе гази, иако треба да се очекува дека ќе му прекине серијата кај и да е, ама не се симињаме од возот додека не престане.

Vardy е fixture proof бе човече, ќе гази, иако треба да се очекува дека ќе му прекине серијата кај и да е, ама не се симињаме од возот додека не престане.
Не го менувам одма Варди ќе го оставам да видам како ќе тера уште некое коло плус капитен ми е последниве кола и добри поени ми донесе. Ама Пеле и Стерлинг ќе ги менувам само ќе почекам пошто има интернационална пауза да не се повреди некој па да ми отидат јабана фри трансферите.

Ќе секне тај извор на бодови у скоро време ама изгледа чека ја да го земам у тим... Доволно е само Марез од Лестер, ќе паднат со форма дека и да е ...
Ги земав Лукаку и Мане, не очекувајте нишо од овие двајца наредното коло :D

Не го менувам одма Варди ќе го оставам да видам како ќе тера уште некое коло плус капитен ми е последниве кола и добри поени ми донесе. Ама Пеле и Стерлинг ќе ги менувам само ќе почекам пошто има интернационална пауза да не се повреди некој па да ми отидат јабана фри трансферите.
Кејн место Пеле, барем јас тоа планирам и конечно Стариџ да се врати. Од сожалување го чувам и не го продадов цело ова време :D

Кејн место Пеле, барем јас тоа планирам и конечно Стариџ да се врати. Од сожалување го чувам и не го продадов цело ова време :D
Пишав погоре, ќе го мењам за Кејн сигурно влезе у голгетерска форма само да не се повреди па ќе си почекам. Не знам само стерлинг за кого да го менуавм :toe:

јас Пајет мораше да го сменам поради повредата, и си го земав Мане од Саутемптон... ваљда ќе се покаже како добар трансфер :)

Јас па баш мислам дека Пеле ќе дава голови. Кога ќе видиш почесто погодуваше кога игра против појака отколку против послаба екипа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom