Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си тој што треба да одговара, а не да прашува.

Кој си бе ти со играчиве? Сеоски @Донев :D
Јас за Донев сум господин бе, види го што говори, сеоски. :D

Иначе мислам дека вреди ризикот само ради тоа што е преефтин. Ќе го игра ван Гал и наредните утакмици 100%, само проблемот ми е тоа што играме ептен стерилно, нема да се изнададеме баш голови, па треба во скоро секој гол да учествува за да донесе поени. :D

Заникаде и колово иначе.. Пак да се изнаплачам јас, кој го ебе Пеџа. Не е можно колку лоши одлуки правам. Некни кога се мислев Мане или Тадиќ, иако цел поен/милион поскап го земав Мане (под импресии од мечот со Челзи) и еве го 2 кола веќе ништо не прави, а Тадиќ голче и асистенција. Денеска кога се мислев кој да оставам на клупа, решив тоа да биде Лукаку, кој нормално погоди. Коман ПИЧКАТА втор пат ми зема клин шит од Соареш. Некни го извади во 59та, денеска не го играше...утре ќе ми влезе Ричардс, ако ја издишат Вила наебав дупло. И така.... Ништо ново на запад...

Едит: Го земав и Де Геа место Лорис од наредно коло. Ќе видите сега Јунајтед како ќе ја прекине серијата без примен гол во Вотфорд.

Денес 40 од 6-мина, уште 5 играчи. Барем 60 да допрам ќе биде супер. Колово го шитнав Беркли за Тадиќ, осеќав дека ќе се повампири Душанот :D уште капитен да го ставев наместо Махрез.

Гајле ти е. Си ќари поен плус :D

Кога прочитав дека некој Бони го има трипл, се предомислив не се залам :)

Овој Де Брујн промаши празен гол ај што ми капитен па и за добивка ме сјеба идиот

Не го можам Санчез повеќе, се на се 3 утакмици донесе поени, кои таман му ги искористив. :D Го менувам со Озил, можеби не дава голови, ама 10 асистенции има до сеа.. Баш додека им гледав историјат на играта Озил асистираше и на голот на Гибс, што ме натера одма да ја направам измената...оти сигурно ќе му рипне уште цената. :)

Ги направив и двата трансфери уште од сеа, ваљда нема да ми се повреди никој. :D

Скот Ден ми остана на клупа пошто искористив all out attack картата :uzi:

Мене Озил со 8 поени на клупа.
Но што ќе се жалам. Уште 10 пати бирав стартна 11ка, Озил на клупа ќе ми беше.

Последниве 2 кола ги погодив трансферите. Прво Лукаку, сега Кутињо.

Мизерни 32бода ... Вајналдум со 6бода најдобар поединец ...

53 со Лукаку на клупа. Здравје сеа живи и здрави да ми се играчите за наредно, ќе одиме на повеќе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom