- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
83, personal best. Ме поеба Алдервирелд што примија шупачки гол од одбиена а очекував CS од нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти дадам пола од моите таман да испаднеш?Не може бе секое второ коло да сум под просек, сфе да ти ебам!

Или евентуално Мата да "го седнам" на клупа, оти ништо чудно да му текне на ЛВГ да го направи истото.. 
Идеме викендов трипл-кептн Санчез. Нека ги искубе кокошките.
Аупичкуматер мора да се кренам малце.![]()
Колку си неискусен човечеЈас не правам измени ни ова коло и за следното ќе имам три трансфери а Стаџ ќе ми се врати, така да ќе можам да направам добри измени.
Нема да имаш 3 трансфери следната, пак ќе ти остане на две, толку е максимумот на трансфери кои можеш да ги зачуваш 

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИКолку си неискусен човечеНема да имаш 3 трансфери следната, пак ќе ти остане на две, толку е максимумот на трансфери кои можеш да ги зачуваш
Имаш пола саат да мењаш, трчај Пеџа, трчај!![]()
Те излажа Рики бе колку наивно му поверува само ццЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Само што не излегов од дома бе, сфе да им ебам.
Фала Рики :*

Не лажам бе, така еТе излажа Рики бе колку наивно му поверува само цц

Лингард ќе игра после голов 100%, а Јунајтед има на хартија лесно мечеви. 4.5 вреди детето, што мислите вреди ли да се ризикува?![]()