Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
83, personal best. Ме поеба Алдервирелд што примија шупачки гол од одбиена а очекував CS од нив.

Идеме викендов трипл-кептн Санчез. Нека ги искубе кокошките.
Аупичкуматер мора да се кренам малце. :uzi:

Не правам трансфер колово, единствено се мислам кој од Лукаку и Пеле да ми игра во напад. Пеле игра со далеку помртва екипа, ама и Вест Хем си примат голови редовно. :) Или евентуално Мата да "го седнам" на клупа, оти ништо чудно да му текне на ЛВГ да го направи истото.. :)

Идеме викендов трипл-кептн Санчез. Нека ги искубе кокошките.
Аупичкуматер мора да се кренам малце. :uzi:

Агуеро аут,Бони ин,само за ова коло.
Бони трипл капитен,Вила имаат смена на тренер,но не верувам дека уште прва утакмица ќе се види подобрување,ако воопшто дојде до подобрување.Голем ризик ми е ова,но исто ко да ми е искористен триплов за ништо...Се испичкав и не го ставив капитен Агуеро трипл кога им фукна на Њукасл 5,туку само го сменив со Санчез за едно коло капитен што се исплати.

Јас не правам измени ни ова коло и за следното ќе имам три трансфери а Стаџ ќе ми се врати, така да ќе можам да направам добри измени.

Јас не правам измени ни ова коло и за следното ќе имам три трансфери а Стаџ ќе ми се врати, така да ќе можам да направам добри измени.
Колку си неискусен човече :D Нема да имаш 3 трансфери следната, пак ќе ти остане на две, толку е максимумот на трансфери кои можеш да ги зачуваш :)

Имаш пола саат да мењаш, трчај Пеџа, трчај! :D

Колку си неискусен човече :D Нема да имаш 3 трансфери следната, пак ќе ти остане на две, толку е максимумот на трансфери кои можеш да ги зачуваш :)

Имаш пола саат да мењаш, трчај Пеџа, трчај! :D
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Само што не излегов од дома бе, сфе да им ебам.
Фала Рики :*

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Само што не излегов од дома бе, сфе да им ебам.
Фала Рики :*
Те излажа Рики бе колку наивно му поверува само цц

Лингард ќе игра после голов 100%, а Јунајтед има на хартија лесно мечеви. 4.5 вреди детето, што мислите вреди ли да се ризикува? :D

Лингард ќе игра после голов 100%, а Јунајтед има на хартија лесно мечеви. 4.5 вреди детето, што мислите вреди ли да се ризикува? :D

Ти си тој што треба да одговара, а не да прашува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom