Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
52 уште Досон и Педро..Клајн и Агуеро катастрофа. Редмонд нормално на клупа..

Досон голче :D, 68 на крај и Редмонд на клупа го имам..4то на кајгана, Клајн е печен за продавање.

26 :facepalm:
Ми уништи колово се. А и да се уклучев да сменам состав и капитен, немаше да биде многу подобро :toe:

^ Е сега баш пошто ќе го купиш нема да даде гол дур не го продадеш :D
Готово земен е веќе. Ливерпул има сирење одбрана, ќе им даде гол обавезно. После тоа играат дома и со Јунајтед, ни го има меракот и на нас. :D После Јунајтед гостуваат на Емирати и имаат смешни кола до Јануари, да не се повреди само со мојата среќа, треба да се изнадава голови. :P

@DaniBMW нормално кога лани само ти, драгонски и зајче игравте. :D

Иначе знае ли некој што е со Силва? Планира ли да се враќа од повреда или да го продавам.. -.-'

првпат осетив како е да имаш капитен, 32 од Лукаку, вкупно 60 и уште нешто.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ме заебаа ли ама со тие 50% шанса за игра кај Вилсон. Мислев дека сепак не е сериозно и го извадив Бентеке за Лукаку..:facepalm:

Ќе влегува Варди место него изгледа.

@DaniBMW нормално кога лани само ти, драгонски и зајче игравте. :D

Поголема лига имавме лани, но ги немавме Пеџа и Џонтра.

Ланската тема ја завршив со 157 мислења. Во оваа тема, мислењево ми е 225то.
Не се многу, ако се знае дека во 150 мислења на секого поединечно објаснував за трансферите и вајлдкартите

Ме заебаа ли ама со тие 50% шанса за игра кај Вилсон. Мислев дека сепак не е сериозно и го извадив Бентеке за Лукаку..:facepalm:

Ќе влегува Варди место него изгледа.

Вилсон 5-6 месеци можда ќе отсуствува.

Што е со Колман од Евертон бе, 2 кола по ред стоеше 75% chance of playing и уште му стои еве, а двете не беше у состав.

Вилсон 5-6 месеци можда ќе отсуствува.
Па го направив фри трансферот веќе. Се мислам дека дали да жртвувам 4 поени и да го менам Вилсон со Варди. Ваљда ќе ги врати грдиот а? :D Оти ако не игра ни Силва, пак ќе треба Ричардс да ми влегува во игра. Случајно ако и Забалета стартува пред Сања останувам без поени од еден играч. :)

Па го направив фри трансферот веќе. Се мислам дека дали да жртвувам 4 поени и да го менам Вилсон со Варди. Ваљда ќе ги врати грдиот а? :D Оти ако не игра ни Силва, пак ќе треба Ричардс да ми влегува во игра. Случајно ако и Забалета стартува пред Сања останувам без поени од еден играч. :)

Јас го сменив уште во саботата со Варди. И во меѓувреме Варди скокна 0.2м

Треба да постигне барем гол Варди, за да останеш без ништо колово на таа позиција.

Јас го сменив уште во саботата со Варди. И во меѓувреме Варди скокна 0.2м

Треба да постигне барем гол Варди, за да останеш без ништо колово на таа позиција.
Јасно ми е, ама проблемот ми е со Силва и Сања. Ќе почекам до петок прес од Пелегрини, па ќе видиме.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom