- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
52 уште Досон и Педро..Клајн и Агуеро катастрофа. Редмонд нормално на клупа..
Досон голче
, 68 на крај и Редмонд на клупа го имам..4то на кајгана, Клајн е печен за продавање.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
52 уште Досон и Педро..Клајн и Агуеро катастрофа. Редмонд нормално на клупа..
, 68 на крај и Редмонд на клупа го имам..4то на кајгана, Клајн е печен за продавање.Готово земен е веќе. Ливерпул има сирење одбрана, ќе им даде гол обавезно. После тоа играат дома и со Јунајтед, ни го има меракот и на нас.^ Е сега баш пошто ќе го купиш нема да даде гол дур не го продадеш![]()
После Јунајтед гостуваат на Емирати и имаат смешни кола до Јануари, да не се повреди само со мојата среќа, треба да се изнадава голови. 

@DaniBMW нормално кога лани само ти, драгонски и зајче игравте.![]()
Ме заебаа ли ама со тие 50% шанса за игра кај Вилсон. Мислев дека сепак не е сериозно и го извадив Бентеке за Лукаку..
Ќе влегува Варди место него изгледа.
Па го направив фри трансферот веќе. Се мислам дека дали да жртвувам 4 поени и да го менам Вилсон со Варди. Ваљда ќе ги врати грдиот а?Вилсон 5-6 месеци можда ќе отсуствува.
Оти ако не игра ни Силва, пак ќе треба Ричардс да ми влегува во игра. Случајно ако и Забалета стартува пред Сања останувам без поени од еден играч. 
Па го направив фри трансферот веќе. Се мислам дека дали да жртвувам 4 поени и да го менам Вилсон со Варди. Ваљда ќе ги врати грдиот а?Оти ако не игра ни Силва, пак ќе треба Ричардс да ми влегува во игра. Случајно ако и Забалета стартува пред Сања останувам без поени од еден играч.
![]()
Јасно ми е, ама проблемот ми е со Силва и Сања. Ќе почекам до петок прес од Пелегрини, па ќе видиме..Јас го сменив уште во саботата со Варди. И во меѓувреме Варди скокна 0.2м
Треба да постигне барем гол Варди, за да останеш без ништо колово на таа позиција.