Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Жанмат на клупа, а факинг коларов и мангала кои мамицата ќе ми ја ебат ми се у прв тим.

Епa кoгa не слушaш.

Сити 2 - 2 Јунајтед

И после ќе пцуеш тука невини играчи и тимови.

@ManUtdChampions
Шaмaрите не фaќaaт. Премини нa клoци.

Го тргнав некни Хазард за Санчез, пред да игра Алексис со Стоук за да го ставам капитен...се посра на тој меч, па и денеска ништо од него, а Хазард даде гол. Ају и Гомис втор меч по ред се посеруваат, ама ај клин шит од Фабијански. :) Живи и здрави да се Махрез и Вилсон. :cuc:Сања да асистира за 2-2 и така да заврши мечот сеа ќе биде најдобро. :D

Искористив и напаѓачката карта за џабе. Силва не игра за Сити, пак ќе влезе Ричардс на негово место (со 2 поени) и ќе бидам 3-4-3. (y)(y) За беља Силва и капитен ми беше, сеа останува Бентеке за утре.

Очекував клин шит од Бурнемот и го избрав Елфик од кај нив, кој не играше денес...немаше ништо за повреда, не беше суспендиран, сите утакмици изгирани досега.

Дани што мислење имаш за Сон од Тотенхем, јас мислам дека ке гази кај нив, само страв ми да не ротира премногу Покетино, бидејќи играат и во ЕЛ, а исто и имаат доста напаѓачи: Кејн,Сон, Н'џие, Чадли, Ламела, Ериксен, Тоусенд, Деле Али и Дембеле понекогаш го игра крило/АМФ.

@DaniBMW

Сoн ќе беше oдличнa oпцијa, aкo беше стaвен среден ден. Честo ќе гo игрaaт крилo.
Вaкa нaпaѓaч, мoжеби не. Имa и пoдoбри oпции.

Јaс не би гo земaл Сoн, дoдекa гo имaaт Кејн кaкo 9кa

THE SPECIAL ONE

There are 3,438,364 Fantasy Premier League managers.

And ONE of them triple captained Kurt Zouma this week

Ае Бентеке хет трик и Депај гол и асистенција да не биде ептен лошо колово.

Ае Бентеке хет трик и Депај гол и асистенција да не биде ептен лошо колово.
Поверојатно е да биде изграден мост од Македонија до Америка отколку ова да се деси :D

33, уште Гомес, Дармиан, Сако, Редмонд и Бентеке, барем уште 40 минимум од нив :D

39ка, без Дармијан, Мињоле и Бентеке.
Коларов сељандурата 0 поени ми донел.
Ају и Фернандињо 2ки, Лукаку мртвиот исто.. Хазард Махрез ми искинале со 10ки и Кун исто 10, дека капетан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom