Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кажав јас за Клајн оти треба да испаѓа, нема стабилна одбрана Ливерпул. Ама еве повредата на Шо ме заеба, за Бентеке сам се заебав и така. Ме фаќа страв дека наредно уопште нема да е ни во комбинација, не за друго. Пак нешто над 40 треба да сум. Ништо посебно. :)

Наредното коло, бетер.

Кажав јас за Клајн оти треба да испаѓа, нема стабилна одбрана Ливерпул. Ама еве повредата на Шо ме заеба, за Бентеке сам се заебав и така. Ме фаќа страв дека наредно уопште нема да е ни во комбинација, не за друго. Пак нешто над 40 треба да сум. Ништо посебно. :)

Наредното коло, бетер.
Чемпионс уште ти ми фалиш на денов, дај не го дрви више аман, никој не те сака.

47 поени колово не е лошо после криминалното минато коло кога имав 22...

Џабе ги имам Лукаку, Руни и Агуеро у тим сВе да им еам. Хазард конечно ми донесе бодови.
Одбранава ме вади секое коло скоро, штета што Шо ми се повреди. Аспиликуета, Алдервиелд и Стоунс си газат секоја утакмица скоро секоја имам 7-8 поени од играч. Истите поени и Шо ги носеше. Сега го заменив Шо со Мангала и овој се повреди на полувреме :facepalm:

Се мислам дали да го давам Заха за Махрез сега имам фри трансфер и пари плус.

47 поени колово не е лошо после криминалното минато коло кога имав 22...

Џабе ги имам Лукаку, Руни и Агуеро у тим сВе да им еам. Хазард конечно ми донесе бодови.
Одбранава ме вади секое коло скоро, штета што Шо ми се повреди. Аспиликуета, Алдервиелд и Стоунс си газат секоја утакмица скоро секоја имам 7-8 поени од играч. Истите поени и Шо ги носеше. Сега го заменив Шо со Мангала и овој се повреди на полувреме :facepalm:

Се мислам дали да го давам Заха за Махрез сега имам фри трансфер и пари плус.

давај го заха одман, дрво невидено, го имав од 3 кола и само по 2-3 поени ми носи. Ќе продолжи Махрез да гази и понатаму, сигурно.

53, благодарение на Махрез, Мата, Агуеро и Вилсон.. Другите 1 или 2 :)

Мартин од Норич ми седи како втора замена со 8 поени и башка бонус шо ќе има :facepalm:

50 поена
Марсиал и Паје IN, Кејн и Стерлинг OUT.
Доста губев и пари и поени со овие двајцава. Стерлинг ќе го вратам после едно коло на местото на Депај, кога ќе им дојдат тешките натпревари на Јунајтед. А Депај ќе го вратам после 3-4 натпревари на местото на Паје. Ај баш да видиме.[DOUBLEPOST=1442780441][/DOUBLEPOST]И 3.5м во банка

456.jpg

Вкупно 44, а од одбраната имам 0 :boksix:
За разлика од оваа, минатата сезона имав стандардна 4ка во одбрана и двајца во напад што носеа многу поени. А сега (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom