Fantasy Premier League 2015/16

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Кажав јас за Клајн оти треба да испаѓа, нема стабилна одбрана Ливерпул. Ама еве повредата на Шо ме заеба, за Бентеке сам се заебав и така. Ме фаќа страв дека наредно уопште нема да е ни во комбинација, не за друго. Пак нешто над 40 треба да сум. Ништо посебно. :)

Наредното коло, бетер.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кажав јас за Клајн оти треба да испаѓа, нема стабилна одбрана Ливерпул. Ама еве повредата на Шо ме заеба, за Бентеке сам се заебав и така. Ме фаќа страв дека наредно уопште нема да е ни во комбинација, не за друго. Пак нешто над 40 треба да сум. Ништо посебно. :)

Наредното коло, бетер.
Чемпионс уште ти ми фалиш на денов, дај не го дрви више аман, никој не те сака.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
47 поени колово не е лошо после криминалното минато коло кога имав 22...

Џабе ги имам Лукаку, Руни и Агуеро у тим сВе да им еам. Хазард конечно ми донесе бодови.
Одбранава ме вади секое коло скоро, штета што Шо ми се повреди. Аспиликуета, Алдервиелд и Стоунс си газат секоја утакмица скоро секоја имам 7-8 поени од играч. Истите поени и Шо ги носеше. Сега го заменив Шо со Мангала и овој се повреди на полувреме :facepalm:

Се мислам дали да го давам Заха за Махрез сега имам фри трансфер и пари плус.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
47 поени колово не е лошо после криминалното минато коло кога имав 22...

Џабе ги имам Лукаку, Руни и Агуеро у тим сВе да им еам. Хазард конечно ми донесе бодови.
Одбранава ме вади секое коло скоро, штета што Шо ми се повреди. Аспиликуета, Алдервиелд и Стоунс си газат секоја утакмица скоро секоја имам 7-8 поени од играч. Истите поени и Шо ги носеше. Сега го заменив Шо со Мангала и овој се повреди на полувреме :facepalm:

Се мислам дали да го давам Заха за Махрез сега имам фри трансфер и пари плус.

давај го заха одман, дрво невидено, го имав од 3 кола и само по 2-3 поени ми носи. Ќе продолжи Махрез да гази и понатаму, сигурно.

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
53, благодарение на Махрез, Мата, Агуеро и Вилсон.. Другите 1 или 2 :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Мартин од Норич ми седи како втора замена со 8 поени и башка бонус шо ќе има :facepalm:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
50 поена
Марсиал и Паје IN, Кејн и Стерлинг OUT.
Доста губев и пари и поени со овие двајцава. Стерлинг ќе го вратам после едно коло на местото на Депај, кога ќе им дојдат тешките натпревари на Јунајтед. А Депај ќе го вратам после 3-4 натпревари на местото на Паје. Ај баш да видиме.[DOUBLEPOST=1442780441][/DOUBLEPOST]И 3.5м во банка

456.jpg

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Вкупно 44, а од одбраната имам 0 :boksix:
За разлика од оваа, минатата сезона имав стандардна 4ка во одбрана и двајца во напад што носеа многу поени. А сега (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom