Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Она коа на клупа играчите ти носат повеќе поени од цел прв тим.
Најсмит трета измена сум го стаил :(

Фабијански ми е на гол, Ају и Гомис во напад. Ама овој токмакот @Толстој мораше да залета со троен капитен, нека бере ореви сега.

Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.

И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.

Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.

И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.

И јaс тебе

Кој му курац на Ван Гал што го вади Депај на полувреме бе ? Да ти ебам средината и нападот, од наредно коло 5-3-2 формација, само одбранава носи поени. Утре 100% Кејн ништо не прави, да продужат капитените 4 бода да ми носат секое коло

Време е за „лудата карта„.

дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.upload_2015-9-12_22-22-38.png

Време е за „лудата карта„.

дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393

Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..

Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..

не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.

не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.

Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.

Санчез место Хазард и Жиру место Коста.
Гледајте магија наредно коло, продадениве ќе распалат, а нормално јас со од трите подолгото :sramezliv:

Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.

ќе пробам едно коло

мангала - дармиан - клајн - диер и на клупа ворд ваљда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom