- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.986
- Поени од реакции
- 16.425
Она коа на клупа играчите ти носат повеќе поени од цел прв тим.
Најсмит трета измена сум го стаил
Најсмит трета измена сум го стаил
Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.Фабијански ми е на гол, Ају и Гомис во напад. Ама овој токмакот @Толстој мораше да залета со троен капитен, нека бере ореви сега.
И јaс тебеСе бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.
И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.
?И јaс тебе
Супер теј тимо бе, абдал единВреме е за „лудата карта„.
дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393
ама воа новио е подобар, плус има парички у банка.Супер теј тимо бе, абдал един
Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..Време е за „лудата карта„.
дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393
не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..
Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.
ќе пробам едно колоСедрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.