- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.140
- Поени од реакции
- 16.833
Она коа на клупа играчите ти носат повеќе поени од цел прв тим.
Најсмит трета измена сум го стаил
Најсмит трета измена сум го стаил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фабијански ми е на гол, Ају и Гомис во напад. Ама овој токмакот @Толстој мораше да залета со троен капитен, нека бере ореви сега.
Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.
И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.
И јaс тебе
Супер теј тимо бе, абдал единВреме е за „лудата карта„.
дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393
Супер теј тимо бе, абдал един![]()
Време е за „лудата карта„.
дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393
Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..
не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.
Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.