Fantasy Premier League 2015/16

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Она коа на клупа играчите ти носат повеќе поени од цел прв тим.
Најсмит трета измена сум го стаил :(

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Фабијански ми е на гол, Ају и Гомис во напад. Ама овој токмакот @Толстој мораше да залета со троен капитен, нека бере ореви сега.
Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.

И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Се бело у циганската фамилија да му ебам ѓубрето гнасно да му ебам, сеа си идам дома викам сигурно милјон поени ми има донесено, он само шест, пичка му материна.

И дрвото Коста на место голаве да перке, царо жлт картон направил.
И јaс тебе

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Кој му курац на Ван Гал што го вади Депај на полувреме бе ? Да ти ебам средината и нападот, од наредно коло 5-3-2 формација, само одбранава носи поени. Утре 100% Кејн ништо не прави, да продужат капитените 4 бода да ми носат секое коло

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Време е за „лудата карта„.

дојдов по совети, шо да се менува како да се менува. upload_2015-9-12_22-22-38.png

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Сити 2 - 2 Јунајтед

И после ќе пцуеш тука невини играчи и тимови.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Време е за „лудата карта„.

дојдов по совети, шо да се менува како да се менува.Прегледај го приврзокот 128393
Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ја не би идел со таква одбрана, по 2 играчи од ист тим што знам, тешко гостување и одма ти е хендикепирана одбраната.. Средината и нападот се океј, нема многу избор сега за сега, мислам дека кај и да е Кејн ќе распали..
не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
не ми текнува подобра комбинација во одбрана, ворд од палас е повреден (инфо кога ќе се врати?) иначе мислев него да го ставам.
Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Санчез место Хазард и Жиру место Коста.
Гледајте магија наредно коло, продадениве ќе распалат, а нормално јас со од трите подолгото :sramezliv:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Седрик Соарес (ваљда вака се пишува) од Саутемптон не е лоша опција, цврсто играат, офанзивно бекче е, носи доста поени, а ефтин е. Кресвел исто не е лоша опција, доста офанзивно игра и знае да асистира, и Колман исто. Клајн и Гомез од Ливерпул исто не се лоша опција. Што знам, бар 2ца од ист тим ајде, ама вака два пара по 2ца може да биде многу заебано, иако досега и Сити и Јунајтед играат доста цврсто и тешко примаат гол.
ќе пробам едно коло

мангала - дармиан - клајн - диер и на клупа ворд ваљда

Kajgana Shop

На врв Bottom