Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Таман сеа, да го купат сите и да му почне сушата после репрезентативните утакмици :D
Па ептен му рипна центата, тешко да го купуваат веќе според мене, а кај и да е мора да има лоша утакмица. :D Иначе за продавање е 5.8, а гледам за купување има 6.1. Преголема разлика пизда им матерр.. За ова после репрезентативните утакмици и мене ме плаши, ама немора да значи.. А и имам доволно играчи за ротација, плус пари во банка за да напраам појак трансфер така да не би требало да имам проблем.

Иначе Хендо падна на 6.8 :D

Па ептен му рипна центата, тешко да го купуваат веќе според мене, а кај и да е мора да има лоша утакмица. :D Иначе за продавање е 5.8, а гледам за купување има 6.1. Преголема разлика пизда им матерр.. За ова после репрезентативните утакмици и мене ме плаши, ама немора да значи.. А и имам доволно играчи за ротација, плус пари во банка за да напраам појак трансфер така да не би требало да имам проблем.

Иначе Хендо падна на 6.8 :D
Пари во банка? :cautious:

Изгледа не знам уште доста работи поврзани со играта. Иначе, чекам да заврши колото па да искористам вајлд карта зошто ова сега за сега е еднакво на мизерија.

Пари во банка? :cautious:

Изгледа не знам уште доста работи поврзани со играта. Иначе, чекам да заврши колото па да искористам вајлд карта зошто ова сега за сега е еднакво на мизерија.
Oд родендени, матури и слично.. :icon_mrgr:

Па не ги потрошив сите при правењето на тимот бе. :D Ми остана 1.5м за да иам простор да сменам послаб со подобар играч. :P

Имa прoстoр уште дa се кaчи.
И пo цел милиoн знaе некoгaш дa нaдмине.

Мнoгу гo купијa, нo претхoднo мaлку гo имaa.

Што е сеа со Грилиш пак ли се повреди..

Сaмo кoгa не игрa Мертесaкер вaдaт клин шит Арсенaл :(

Кај ги погодив и Оказаки и Озил у прва постава,првиов резерва првпат,вториов не ни почна утакмица.... а како беше она нели ако не почне автоматкски ти мења со некој друг од средина што ти е на клупа? чадли го иам ....

Му поништија гол на Марез, малце дискутабилно, можно е да беше и линија. Пизда им матер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom