ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 33.101
- Поени од реакции
- 45.192
Цената на Марез стигна до 6.1 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Таман сеа, да го купат сите и да му почне сушата после репрезентативните утакмициЦената на Марез стигна до 6.1![]()

Па ептен му рипна центата, тешко да го купуваат веќе според мене, а кај и да е мора да има лоша утакмица.Таман сеа, да го купат сите и да му почне сушата после репрезентативните утакмици![]()
Иначе за продавање е 5.8, а гледам за купување има 6.1. Преголема разлика пизда им матерр.. За ова после репрезентативните утакмици и мене ме плаши, ама немора да значи.. А и имам доволно играчи за ротација, плус пари во банка за да напраам појак трансфер така да не би требало да имам проблем. 
Пари во банка?Па ептен му рипна центата, тешко да го купуваат веќе според мене, а кај и да е мора да има лоша утакмица.Иначе за продавање е 5.8, а гледам за купување има 6.1. Преголема разлика пизда им матерр.. За ова после репрезентативните утакмици и мене ме плаши, ама немора да значи.. А и имам доволно играчи за ротација, плус пари во банка за да напраам појак трансфер така да не би требало да имам проблем.
Иначе Хендо падна на 6.8![]()

Oд родендени, матури и слично..Пари во банка?
Изгледа не знам уште доста работи поврзани со играта. Иначе, чекам да заврши колото па да искористам вајлд карта зошто ова сега за сега е еднакво на мизерија.
Ми остана 1.5м за да иам простор да сменам послаб со подобар играч. 

МаказиВилсоннннн