Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
44 поени, утре Бентеке и Чех, бар еден од нив да донесе уште по некое поенче :D Уште едно коло некако да се истера и после вајлд-карта ќе се користи изгледа..
И никако некое коло да погодам со капитен, цело време по 2 поени ми носи капитенот, т.е. 4 дуплирани (n)

30 поени од кои 20 ми се од Махрез. Утре чекам исто така 6 играчи, се надевам дека нема и двете екипи да ме разочарат со 1-1. :D

47 од мене, бајаги рипнав, 6ти на форумов, 157ми у МКД. За утре Клајн и Санчез ми останаа.

Абе пак од сите што пишаа досеа иам повеќе бодови, ваљда таму негде сум му ебем...

Вaжнo е денес кoлку oсвoи.
Акo сите 47 ти се oд вчерa, црвенa стрелкa нaдoлу ќе ти се пoјaви :D

Вaжнo е денес кoлку oсвoи.
Акo сите 47 ти се oд вчерa, црвенa стрелкa нaдoлу ќе ти се пoјaви :D
Па денес имам вкупно 47 ебаго :D А нз, денес од Хазард, Компани и Дини земав некој поен.[DOUBLEPOST=1440360160][/DOUBLEPOST]Ааааааа готово, готово укапирав што е работата :D

Кој си ти бе Џенкинсон? Кој си ти да ми имаш -4 поени стоко гарава? Пу све да ти ебам, глатко ќе напраев 50вче да не беше скапаниов. И Агуеро мршата требаше гол да даде.
Џонтра копиле тебе се да ти ебам што ме прелажа да го тргнам Смолинг и да го стаам тој црепот Дармиан што е подвижен жолт картон.

Сите го купија Махрез, очекувајте 10 натпревари по 2 поени. [emoji23]

Ептен хипстерски се осеќам со тоа што од прв ден го имам Махрез у состав :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom