Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Лаап 17 од Калум Вилсон, од Руни ако чекам, јеботе капитен...не го продавам оти нема асални шпицови освен Агуеро кој е прескап.

И аман овој Марез до кога ќе дава голови, треба да налета на Ван Гал изгледа. [emoji1]

Напредок,и се чека дербито Арсенал - Ливерпул и Азпиликуета :) од 6 играчи 37 поена.... одлични 2 кола по ред и напредок ...
E3i74x5.png

Катастофа колово. Кејхил, Ериксен Јанг, Берахињо не играа, ништо чудно и Џо Гомез да не игра. Сигурдсон за џабе игра кога у минус влегуваш со него. Останува Силва, Жиру и Агуеро капитен, ако не направат ништо и тие тогаш ќе заминам со 20-25 поени. Обавезно правам реконструкција.

Пак изгубив пари на играч. Нели сакав да го менувам Берахино за Гомис... Вчера Гомис рипна на 7.2, денеска Берахино падна на 6,4... Па го сменив сеа со Калум Вилсон кој е 5.4, има полесни 4 кола, во кои може да даде бар 2 гола и да му рипне цена, па дар да се заработи на него. :P

Реков ја ќе искине Азар колово :D
Сеа за сеа асистенција само, ама има време :D

Тери ми ги намали поените кои ги добив од Азпиликуета . :uzi:

169 poena
1 mesto na Kajgana
2 mesto vo Makedonija

Пак изгубив пари на играч. Нели сакав да го менувам Берахино за Гомис... Вчера Гомис рипна на 7.2, денеска Берахино падна на 6,4... Па го сменив сеа со Калум Вилсон кој е 5.4, има полесни 4 кола, во кои може да даде бар 2 гола и да му рипне цена, па дар да се заработи на него. :P
Иста грешка и јас ја направив се двоумев дали да го сменам одма Берахино за Вилсон и Синклер, не ги сменив и на двајцата изгубив 0.2 цц ...Демек црниов ќе придонел некој бод плус а он не ни играше денеска ... :toe:

169 poena
1 mesto na Kajgana
2 mesto vo Makedonija
браво,али глеам сите си ги искористил и bench boost,triple captain и all-out attack :D предноста што ја направи сега,во наредните кола ке ја изгубиш... требаше попаметно да изиграш со овие

ова коло сум потоп, едвај 20 поени ќе имам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom