Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Планираат ли Свонси да го играат Табано, да не има некој инсајдерска информација?:D

Сè ОК со тие џокери, само малко глупо е што кога ќе почне купот, може педерски да испаднеш од некој нуб што извадил помалку поени а искористил triple captain на пример. Ќе ги чувам ваљда за таму негде, да опчекорам некој со Хазард, 21 коло против ВБА. :LOL:

Тапа коло, нешто над просек. Никакви напаѓачи ебаго, двајца без тројца, на времето повеќе избор имаше.

Планираат ли Свонси да го играат Табано, да не има некој инсајдерска информација?:D

Очекував да го играат. Толкава фрка креваа за тој играч цела година, па не верував дека ќе го седнат на клупа.
Ваљда не сака веднаш да ризикува Монк и да го игра како стартер. Порверена варијанта му е Тејлор.

Така што за сега не вреди да се ризикуваат тие 5м. Има посигурни варијанти.
Инаку претходниве сезони во Франција солидна бројка на голови и асистенции има запишано. Офанзивен бек. Долку добие првотимски статус понатаму ќе биде одлична опција за ФПЛ.

Инаку за капитен што мислите... Кејн или Бентеке ?
Јас го ставив прво Бентеке, но ме предомислија после :unsure:

Очекував да го играат. Толкава фрка креваа за тој играч цела година, па не верував дека ќе го седнат на клупа.
Ваљда не сака веднаш да ризикува Монк и да го игра како стартер. Порверена варијанта му е Тејлор.

Така што за сега не вреди да се ризикуваат тие 5м. Има посигурни варијанти.
Инаку претходниве сезони во Франција солидна бројка на голови и асистенции има запишано. Офанзивен бек. Долку добие првотимски статус понатаму ќе биде одлична опција за ФПЛ.

Инаку за капитен што мислите... Кејн или Бентеке ?
Јас го ставив прво Бентеке, но ме предомислија после :unsure:
HurriKane

Руни кастрофа сеа за сеа, ама ајде ќе се почека уште малце. Арно се одлучив на Кејн како капитен. 20ка од денешниот меч, од 4 играчи. xD

11 boda od 2 igraca denes,,79 vkupno... :-)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom