Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Уште од 3то коло ќе користам вајлд карта изгледа, катастрофа невидена ми се играчите. Само 6 поени од 3 играчи. :busi:

А бе ја заборавив...вие и лани вака се палевте рано на сезона ? Замислете вака да се палевте во темана за ЕПЛ после 2 кола како ќе изгледаа постовите:

" ЛЕЛЕ ЛЕСТЕР ЛИГА ШАМПИОНИ ЌЕ ИГРААТ ЈАКИ СЕ ЕВЕ ЛИГАТА ЈА ЗЕМАА ЌЕ ТЕРААТ ДО 1/4 ФИНАЛЕ НА ЛШ СИГУРНО"

" ЕВЕ ЧЕЛЗИ МЕЃУ ПОСЛЕДНИ 5 ЕКИПИ СЕ ЌЕ ОТПАДНАТ СИГУРНО МУРИЊО ЌЕ ГО ЈАДЕ"

Смирете се па не може секое коло сите играчи да ви играат јако и да даваат голови..

Ја иначе после тапа прво коло (али ваљда сите имале такво) кај што имав 34 поена (баш просек) сега добро ми е и стигнав до 52 поена и ми останаа уште 5 играчи.

Целта е иста и оваа сезона. По 50че од коло....по можност на некое да стигнам до 70-80 (како овоа можда?) за да си имам залиха за вака потапи кола ко претходното.

20 поени од 5 играчи, ама Хатон од Вила уопште не играше, а на клупа тие шо ми се исто не играат :D
Утре Озил, Волкот, Стерлинг, Азар и Харт, а у понеделник уште Бентеке (капитен). Ќе биде океј колово :D

12 бода од 6 играча, претходното коло мислев неможе полошо од 36 епа сеа мора да се надокнаде кај и да е ќе сменам цел тим
Сеуште немам играч шо дал гол ... :facepalm:

А ќе ти ебам сто мајки Митровиќ, кај не играш, па уште картони праиш. У понеделник нога.
Холебас и Хатон исто.
Гулфи ти добиваш уште една шанса следното коло ако не и тебе ќе те ногирам.
И Ромеро ќе го јаде, скап голман за на клупа не иде некако.
Кај кур сум пошол без Кун не знам.

Дајте некој предлог за голман за на клупа и 1-2 бекови за резерва.

Јас и со Јагиелка си ебав мајката, го сменив со Ричардс, демек Саутемптон сигурно му дава гол на Евертон, Јунајтед кој знае што ќе направат. На ми го сега. :pusigo:

Слушaјте гo дрaгoнoт.
Тим не прaвите зa 2 кoлa, туку зa целa сезoнa.
Леснo е дa имaте 38 вaјлд кaрти, нo имaте сaмo 2.
4 пoенa не се мaлку, пa дa ги фрлaте пo трaнсфери. Еден гoл, еден клин шит.
Прaвете кoгa се неoпхoдни. При пoвреди, суспензии или зaгубен првoтимски стaтус.

28 поена од 5 играча уште 6 утре... од кои Озил(капитен),Чех(заменик-капитен),Мертесакер,Хазард,Хендерсон и Клајн... се надевам ќе одам +50 :D

29 поени за мене денеска. Среќен сум што сум еден од тие 1.7% играчи што го имаат Боаз Факинг Мајхил на голот. Остануваат Компани, Клајн, Иванович, Хазард и Санчез.

Почекајте со картата до 1.9

А ќе ти ебам сто мајки Митровиќ, кај не играш, па уште картони праиш. У понеделник нога.
Холебас и Хатон исто.
Гулфи ти добиваш уште една шанса следното коло ако не и тебе ќе те ногирам.
И Ромеро ќе го јаде, скап голман за на клупа не иде некако.
Кај кур сум пошол без Кун не знам.

Дајте некој предлог за голман за на клупа и 1-2 бекови за резерва.

Крул е стандарден, а вреди 4.5, мене и годинава и лани ми беше на клупа, поефтино од тоа едино од Кристал Палас, Сперони е повреден а резервните вредат 4, е сеа не знам да не му текне да ги мења, види кој од нив бранел прво коло и кој ќе брани со Арсенал..

Иначе слабо колово за мене, 30че, скоро цел тим ми играше, Бентеке мора да распали у понеделник! Колман на клупа, а изгази колово, сеа наредна дома ќе играат ќе го ставам прва и гарант ќе примат 4 гола Евертон :ROFLMAO:

Еве едно интересно видео, може да ви помогне :D :

19 поени од 6 играчи,2 поена повеќе од просекот за колово.Па добро е шо :D
Шансата да стигнам и ова до 40 барем ми е во Бентеке,Клајн,Ремзи,Мертесакер... или па ако нема CS од Мертесакер барем Боласие нека дае гол исто се фаќа.Aма тешко пошо од клупа ќе влага пак изгледа.

Кој курац му е бе што го мења Лајун пред 60 минута. Кур да пуши сеоски Др. Хаус :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom