Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Еве кој тим ја започна сезонава за мене:
rbSkyAp.png

Според ова очигледно очекувам Јунајтед да игра напаѓачки а Челзи дефанзивно. Руни како единствен напаѓач кај Јунајтед очекувам да дава голови (или асистенции) а Мата очекувам да има солидна улога кај Ѓаволите. Лани Херера на пар мечеви се покажа солиден исто како и Пунчеон ама изгледа се заебав со овој првиов сега за сгае. Кутињо очекував да биде главна карика покрај Стариџ кај Пул што еве после 1 коло испадна добро. За Челзи очекував клин шитс ама... Курто го сменив со Беговиќ а Ивановиќ си остана , и очекувам да има пар гола сезонава можеби. Лукаку исто така очекувам да му тргне годинава со Евертон па ќе видиме што со тоа. Кејн исто очекувам да биде меѓу главните карики кај тотенхем слично како и РУни и Кутињо претодно што ги спомнав. Другиве се играчи што од време на време очекувам да имаат ок партија ама прашање е дали ќе добијат место во прв тим кај мене баш кога ќе блеснат. Повторно играм без втор голман па си го ставив Шварцер онака на клупа како најевтин и најсимпатичен голман :D

Бејнс во ноември се враќа.

Не сменив капитен од минатата недела. Лукаку ми е капитен.

¯\_(ツ)_/¯

Ми беше капитен Лукаку до пред почетокот на сезоната.
Тогаш го продадов за Бентеке :yid:

Ми беше капитен Лукаку до пред почетокот на сезоната.
Тогаш го продадов за Бентеке :yid:
Дечко против Борнмут играме у понеделник. Ако нив не им даде гол, може комотно сите од фантази да го тргнат, а ние refund да бараме од Вила.

Јанмат гитла :boksix:

Леле не е можно, Марез и денеска ми е на клупа. :facepalm:

Тoтенхем 2 гoлa, Нoрич 2 гoлa, Свoнси 1 гoл
Кејн 1 пoен, Сигурдсoн 1 пoен, Џерoм 1 пoен

Бафетимбија Гомиса :cool:

Иначе резервите не ми играат фудбал мене :unsure: Ни Холебас ни Хатон ни Митровиќ... Ќе треба изгледа вајлд карта у понеделник.

Оказаки го имав лани на фантази бундес и оваа година одма го земав. На клупа ми е, ама среќа кинезот од Свонси не игра па ќе влезе :D

Ајдеее што кур му е на Пјулис сеа, зашто не го игра Лескот прв состав :confused:

14 бода досега од Шнајдерлин, Депај, Руни и Нејсмит. Рунката се мислам да го шитнам следно коло, драпа мадиња некако, а и џабе капитен го ставам. Ако изиграат Сити односно Силва и Туре пак добро ова коло, следното турам некој од нив капитен и место Руни ќе земам друг напаѓач. Лукаку и Гоми засега добро се покажаа ама и од големиве екипи време е некој да проработи.

Инаку за капитен што мислите... Кејн или Бентеке ?
Јас го ставив прво Бентеке, но ме предомислија после :unsure:

10 fantasy заповеди.

1. Не кради!
2. Не лажи!
3. Не слушај други играчи!
4. Не купувај деструктивци!
5. Не прави трансфери во понеделник за сабота!
6. Не менувај капитен во 5 до 12! (или боље кажано 5 до 12ипол)
7. Не менувај одлуки! (не мисли дека има подобар избор од првичниот)
8. Нека поените ти бидат поважни од парите!
9. Нека клупата ти биде еднаква важна како и стартната постава!
10. Не купувај играчи од Јунајтед! @RickyLFC9 :icon_mrgr:

suicide11.gif
[DOUBLEPOST=1439652564][/DOUBLEPOST]И овој Џером неписмен.
Во 4-5-1 формација, сам напред, од 3 гола ни еден не дал.[DOUBLEPOST=1439652993][/DOUBLEPOST]Е така... и единствениот клин шит ми го собраа.
А само што му реков на @Ashburton Grove дека нема да издржат Тотенхем без да примат гол.
Причината е едноставна и очигледна (некоја страна поназад)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom