Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овие копилињата на клупа не носат поени?
Па на клупа се бог те мазо, како може да носат? :D Ќе влезат на крај на коло ако некој од прв состав нема играно, еден по еден ко што ти се наредени.

Дај боже Мињоле нога да преебе и утре да не игра иначе ќе му ебам тоа фацата удрена со копач ако не ми донесе 7+ поени!!!!

Кој идиот сум, го сменив Махрез за Јанг.

Ееее... што зборам ја три години веќе...

У 59 минута го смени Лајун, СВЕ ДА ТИ ЕБАМ!

А има врска и измените кога се прават во реално време?

За над 60 минути игра играчот добива 2 поени, за под 60 минути 1 поен.
Исто и поени за клин шит да добие мора да игра над 60 минути

За над 60 минути игра играчот добива 2 поени, за под 60 минути 1 поен.
Исто и поени за клин шит да добие мора да игра над 60 минути
Ццц кој кур толку замарање бе? :Д

Ееее Гоми бе еее Гоми бе ееее Гоми бе да ти ебам тоа ноќта црна да ти ебам!!![DOUBLEPOST=1439052445][/DOUBLEPOST]ѓубре едно и асистенција на Гилфи ми скина[DOUBLEPOST=1439055781][/DOUBLEPOST]100 мајки ви еба Тибо а? :icon_lol:

Ајде Гоми крф ќе ти ебам 3та шанса ти е ова!

Последно уредено од модератор:
Челзи прима гол и отидоа поените од цела одбрана :D

@Peja989 дај бе смени го Ванјама со некој, секако ти е некорисен црнецот. :)
Шо ќе беше пророк бре бре :вонзем: Не само одбраната туку и црвен картон на голманот и пенал-гол за другите, најлошо нешто на фантази. Инаку засега 22 поени, уште ми се Силва, Туре и Клајн...од друга страна па Бакуна од Вила ми е резерва, а претходно беше прв тим, а направил 5 бода, класик фантази :pos:

Шо ќе беше пророк бре бре :вонзем: Не само одбраната туку и црвен картон на голманот и пенал-гол за другите, најлошо нешто на фантази. Инаку засега 22 поени, уште ми се Силва, Туре и Клајн...од друга страна па Бакуна од Вила ми е резерва, а претходно беше прв тим, а направил 5 бода, класик фантази :pos:
Мене Марез кој даде 2 гола на клупа ми беше. Среќа Улоа на клупа остана па овој ми влезе во комбинација. Цело време ко улав пратев на флешскор да не влезе Улоа во игра. :icon_lol:

37 поени, уште утре Клајн. Ебате Виздом џабе им го пративме на позајмица, изглеа не планираат да го играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom