- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 4.803
Абе овие копилињата на клупа не носат поени?
Не, само ако некој од 11-те што ти се прва не игра, влегува место него играч од клупа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе овие копилињата на клупа не носат поени?
Па на клупа се бог те мазо, како може да носат?Абе овие копилињата на клупа не носат поени?
Ќе влезат на крај на коло ако некој од прв состав нема играно, еден по еден ко што ти се наредени.А има врска и измените кога се прават во реално време?У 59 минута го смени Лајун, СВЕ ДА ТИ ЕБАМ!
А има врска и измените кога се прават во реално време?
Ццц кој кур толку замарање бе? :ДЗа над 60 минути игра играчот добива 2 поени, за под 60 минути 1 поен.
Исто и поени за клин шит да добие мора да игра над 60 минути
Шо ќе беше пророк бре бреЧелзи прима гол и отидоа поените од цела одбрана
@Peja989 дај бе смени го Ванјама со некој, секако ти е некорисен црнецот.![]()
Не само одбраната туку и црвен картон на голманот и пенал-гол за другите, најлошо нешто на фантази. Инаку засега 22 поени, уште ми се Силва, Туре и Клајн...од друга страна па Бакуна од Вила ми е резерва, а претходно беше прв тим, а направил 5 бода, класик фантази 
Мене Марез кој даде 2 гола на клупа ми беше. Среќа Улоа на клупа остана па овој ми влезе во комбинација. Цело време ко улав пратев на флешскор да не влезе Улоа во игра.Шо ќе беше пророк бре бреНе само одбраната туку и црвен картон на голманот и пенал-гол за другите, најлошо нешто на фантази. Инаку засега 22 поени, уште ми се Силва, Туре и Клајн...од друга страна па Бакуна од Вила ми е резерва, а претходно беше прв тим, а направил 5 бода, класик фантази
![]()