Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
кој треба да брани за Палас утре? Хенеси или Мек Карти?

Би требало Хенеси. Лани прва измена тој беше за Сперони.
Има поголемо искуство во ПЛ, прв голман на Велшка репрезентација... нема ваљда МекКарти да му земе место (кој сега го купија од КПР)... што ги знам :D

Мекарти е топ голманче, би требало он да биде, сигурно не за џабе го купија. Јас и пред Сперони би го играл.

Би требало Хенеси. Лани прва измена тој беше за Сперони.
Има поголемо искуство во ПЛ, прв голман на Велшка репрезентација... нема ваљда МекКарти да му земе место (кој сега го купија од КПР)... што ги знам :D
Па затоа ми е, оти сеа го купија.. Ама гледам Сперони е потешко повреден излеа, па може го планираат за втор голман додека да се врати овој. Не за друго, гледам Мек Карти ми е во измени, поарно Хенеси нека стои, може ќе фати форма како Бегович што го заеба Соренсен. :D

И се мислам дали да го пуштам Хенеси (откако ќе го сменам сеа :D) пред Фабијански за утре. И Палас играат на гости, ама барем играат против Норич. :) Исто за капитен се мислам дали Руни или Хазард. А може Кејн најдобро. :icon_lol:

3-4 недели се oчекувa дa е нaдвoр oд терени.
Јaс гo стaвив Џерoм пoштo игрa дoмa прoтив Кристaл Пaлaс.
И мене ми беше тешкo дa oдберaм кaпитен.
Фaн нa Јунaјтед ќе гo стaвa Кејн кaпитен. Знaчи oчекувa дa бидaт пoпaрени кaкo кaдaиф :D

Толку, не мењам веќе, па што биде нека биде :Д
Untitled.jpg[DOUBLEPOST=1439024024][/DOUBLEPOST]Ај од поискусниве нека пишат кое коло според поени треба да се гледа како була, кое како солидно а кое како премија, за да знам дали да се радувам или не :Д

Толку, не мењам веќе, па што биде нека биде :Д
Прегледај го приврзокот 125952[DOUBLEPOST=1439024024][/DOUBLEPOST]Ај од поискусниве нека пишат кое коло според поени треба да се гледа како була, кое како солидно а кое како премија, за да знам дали да се радувам или не :Д
Тoa зaвиси и oд другите, секoе кoлo ти пишувa кoлку е прoсекoт, aкo си нaд негo е дoбрo. Али еве дa речеме 50+ е дoбрo, нo се зaвиси oд кoлoтo, мoже и сo 40 дa бидеш зaдoвoлен некaд.

После неколку измени во последен момент, еве го тимот, па let the game begins :)

FantasyTeam.jpg

Па со среќа дечки лани имав ептен јак почеток оваа сезона ваљда тиња ќе е :D
Capture.png

Се обиде некој да плати 5фунти за Ултимејт премиер фантазито. Нешто ми вика payment failed па дали и некој друг го има истиот проблем ?

Не е веќе доцна?
Доцна е, за наредно коло. И мене ми текна во 12:35 оти Марез игра со Сандерленд, а Берахино со Сити и не ги сменив на време. Ај ваљда ќе распали црњото. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom