Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бентеке ако не дава голови кој ќе дава да го ебам, затоа и го рокнав прв шпиц и втор капитен, ќе му ебам горилата ако не распали, овој систем на игра ќе му одговара да го ебам.
Гомис исто очекувам голови да рока и Митровиќ терминаторот има 236 гола да даде.

Него, вака пред да почне колото смеам да праам измени, на пример од резервите некој да стаам у прва постава? Така не губам ништо така?
А смеам трансфери да праам во текот на неделата? Да купам друг играч?

Овие 3те нови опции (all out atack, triple captain и bench boost) можат да се користат само еднаш во сезоната ?

Бентеке ако не дава голови кој ќе дава да го ебам, затоа и го рокнав прв шпиц и втор капитен, ќе му ебам горилата ако не распали, овој систем на игра ќе му одговара да го ебам.
Гомис исто очекувам голови да рока и Митровиќ терминаторот има 236 гола да даде.

Него, вака пред да почне колото смеам да праам измени, на пример од резервите некој да стаам у прва постава? Така не губам ништо така?
А смеам трансфери да праам во текот на неделата? Да купам друг играч?

Не, пошто поназад го спомнаа Балотели :unsure:

До сабота 12:30 на клупата и стартната 11ка што сакаш прави им, ништо не губиш.
Трансфери, секое коло можеш по 1 трансфер да направиш. Секој нареден ти одзема 4 поени (што се многу).
Ако не го искористиш тој 1 трансфер, следно коло имаш 2 слободни. На 2 и остануваш... следна недела не ти дава и трет...
Прва и втора полусезона имаш право да искористиш вајдкарта за едно коло. Тогаш може колку сакаш трансфери да правиш без да ти земе поени[DOUBLEPOST=1438985504][/DOUBLEPOST]
Овие 3те нови опции (all out atack, triple captain и bench boost) можат да се користат само еднаш во сезоната ?

Еднаш во сезона. И само еден во едно коло.
Не може пример bench boost и triple captain истовремено да ги активираш

@RickyLFC9
Колкава минутажа гарантираш за Бентеке ? :D
Успат, и за Ајб (за на клупа). Не ти кажувам кого имам моментално, пошто ќе ми дадеш погрешно мислење за Ајб. :P
Бентеке ќе е прв избор во секој случај. Мислам ало, 32.5 милиони фунти е платен. Не би играл само ако ептен, ептен, ептен разочара и ништо не му оди од рака (нога). Тој ќе игра посекако, ама прашањето е што ќе направи со минутажата.

За Ајб сум малце пристрасен. Топ беше на пријателскиве, еден од тие што највише загриза за стартна позиција е. Ама баш он, и играчите како него се најподложни на ротација. Лалана, Фирмино, Кутињо, Маркович и Ајб којзнае како ќе ротираат. Да ме прашаш мене, ја би го стаил у прв состав против Стоук пошто мислам дека заслужи, ама не знам како размислува Роџерс. Во секој случај сметам дека кога ќе добие шанса и те како ќе ја искористи минутажата :)

Го гледав и јас на пријателските и ми се виде како одличен играч.
Сега ми падна во очи и на фантази пошто џабе е. Но пошто многу играчи имате на таа позиција ми е несигурен

Ако не станам утре пред 12 и 30, ова би бил официјалниот состав

56755555.jpg

Малата повреда на Лукаку (а и тешкиот распоред), ме натераа на промени.
Кога ќе се врати Клиши од повреда и Педро ако дојде во Јунајтед, ваљда трансферите ќе бидат Kolarov & Young out, Baines & Sinclair/Ibe in

XjdRUmP.png

Нормално Ешли ќе си биде прв тим пред Вард, само нека не биде баш во прво коло против Челзи. :) Иначе како оде просек поени по коло ? Колку освоени се сметаат за добро, колку за одлично коло ?

Леле Кејн ако го фати SSS наебавте сите што го имате :р а можда и ја го ставив, не памтам :/

Ништо страшно, одма ги менувам Кејн, Мајука и Фабијански за Жиру, Крул и Нејсмит/Флечер :D Усвари така мислам дека и Крауч ќе можам да си го дозволам.

Иначе како оде просек поени по коло ? Колку освоени се сметаат за добро, колку за одлично коло ?

После секое коло ќе ти пишува колку е просекот. Секогаш е различен.
Просек на просекот е некаде 45 поени :D

Под просек е лошо, 35-75% над просек е добро 75+% е одлично :D

кој треба да брани за Палас утре? Хенеси или Мек Карти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom