Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бентеке пoнaтaму требa дa видите дaли дa гo зaдржите вo тим, a не дaли дa гo купите.
Стaриџ ќе се врaти oд пoвредa. Бaлoтели oтпишете гo.

Мислaм декa сегa е прaв мoмент зa Бентеке.

Кејн мoментaлнo гo гледaм кaкo нaјсигурен првoтимец oд нaпaѓaчите. Сoлдaдo и Адебaјoр сигурнo немa дa му земaт местo.

Ќе праи некој за Серија А бе? Сакам и ја да почнам да играм. :D

Еве го и мојот тим, колку да се учествува.:X3:
Capture.PNG

3 пати ме банираа заради што сум одбирал многу играчи од Манчестер, Ван Гал ќе ти ебам тоа мудоњата мртва ако заебеш работа, јеботе Манчеста.

Иначе врска неам ова као се игра, еднаш иам уклучено и никад не се уклучив пак пошто сум забораил.

Чекам да го дадат у Бурнемаут па да го зеам од таму, пошто ќе игра сигурно. Или у Витезе па да се зачленам у холандска фантази. :D[DOUBLEPOST=1438979166][/DOUBLEPOST]Лелеееееееееејјјјјјјј ја листам темава од почеток :pos::pos::pos: што праел Пеџа мајко мила :vozbud::vozbud:
И ја исто така се губев, врска неам, осеќам дека ни трансфер ќе напраам ни ништо, ама како и да е, тимов ми е прејак и неам потреба од трансфери.

:cool:

Последно уредено од модератор:
Ај у последните моменти пуштете уште некој код. Спорт Клуб направија лига годинава? Некои други вака поатрактивни има?

Јас веќе 1 саат менувам тим :(
Ако освојам 20 поени колово добро ќе е. Штотуку прекршив еден од заповедите.

@RickyLFC9
Колкава минутажа гарантираш за Бентеке ? :D
Успат, и за Ајб (за на клупа). Не ти кажувам кого имам моментално, пошто ќе ми дадеш погрешно мислење за Ајб. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom