Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
30 поени. Уште Баркли и Лукаку ми остануваат.
Марез на клупа. :facepalm::sramezliv:

62, уште Лукау и Скот Ден. Имам тројца повредени у курац, а нејќам да губам поени на измени. Мислев Компани и Сако ќе се вратат досеа :(

58 :нинџ::гик::busi: Не ми се верува, 58 бода со утнат капитен Варди, Кејн 1 бод, Вилијан копилето 2, Тадиќ 2, Монреал 2 и Коларов 1......
Но затоа тука е мојот човек Флеча со 5 бода :misticen: Ријада Мареза 21 и одма се осеќа разлика коа го имаш Озил у екипа на местото на умрениот Санчез, иако само 6 бода но сепак е боље од 2та на Санчез што ги носеше секое коло, сем тие 3 кај што имаше по 20 ти ебам неконстантниот играч.
А и братот Дармијан го забораив, 8 поени... Сеа уште Сајмонче еден клин шит да напраи и да тепа Пул 10-0 одлично ќе биде. (y)

ВилијаМ ти сончогледко една кафеава леташ после колово, официјално нема сврха играчи на Челзи да се држат у екипа ти ебам стомајки. Ќе си зеам нов Флечер кој кур!

63 поени,ама лошо лошо, да не направив грешки страшно добро коло ке беше.
Капитен Кејн, замена капитен Марез разлика во поени 20х2=40 поени, плус Арнаутович на клупа и Дармјан заедно имаат 24 поени. Монреал у тим.

52, утре од Евертон многу зависам, Колман и Баркли како капитен, еден клин-шит и голче на Баркли и таман ќе е :) Не знам само со кој памет уште ми е Марсијал у тим, а можеше вчера гол да даде.. Сеа осеќам и Фирмињо ќе изгази за Ливерпул, на клупа ми е, го остаив Коларов у прв тим мислев ќе прават клин-шит

Журу ми скина два клин шита од Арсенал, Шкртел два од Ливерпул :notworthy:

Све убаво ти иде колово и на крај ќе ти се задеси Ливерпул. :shook:

Ем ти поништија чист гол од Морено, кампања :D

Што збориш бе? :eek:
Нема крај значи. Утре Лукаку капитенот црвен добива.

Немаше да ме чуди и ако од никаде Кутињо влезеше во 90+3

68, уште Лукаку.

Планирам да го мењам Сања, многу слабо некако одбранава на Сити. Алдервирелд си гази патем, немаше CS, ама асистенција избаци да му ебам шупакот од Спр'с. Мане' исто ме разочара, ништо поени не донесе а го играм доста време, уште да ги уклопам за продаја некако Сања, Мане и Фирмињо.

Кого курофми да зеам место Вилијан смрдлето?
6.8 иам за трансфери.[DOUBLEPOST=1449425705][/DOUBLEPOST]Т.е 7.5[DOUBLEPOST=1449425802][/DOUBLEPOST]Да го вратам пак Баркли мајче да му ебам[DOUBLEPOST=1449425932][/DOUBLEPOST]Го вратив, кој кур, ќе ти ебам мајката ако ме преебеш сеа пак!

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Не очекував дека од Колочини ќе иам клин шит...
Исто и не очекував дека Бормут ќе имаат клин шит против челзи и затоа си иам на клупа дефанзивец со 6 поени, а у игра Бертранд со 2...
Ама пак не можам да се пожалам, 61 поен ама - 4 од трансфери, значи фактички 57 и ми останаа за утре Ден, Баркли (капитен) и Коне.

Гомес,Вајналдум,Ајдервилед,Али ми се на клупа, кој а ебе играва не ја играм веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom