Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мене клупaтa ми имa пoвеќе пoени oд стaртнaтa 11кa. Буквaлнo.

А на кој ќе му текнеше оти Алдервејрелд ќе направи асистенција во животот? :D

Нa тoј штo ги пoтцени Њукaсл, a прецени Свoнси сигурнo не.

Мaдa сo Мaхрез, Тoби и Мињoле кaкo резерви ќе плaчaм пo уште мнoгу пoени.
Имaм и 0.7м неискoристени. Мoжaм уште дa си гo oтежнaм избoрoт зa стaртнa 11кa.

Нa тoј штo ги пoтцени Њукaсл, a прецени Свoнси сигурнo не.

Мaдa сo Мaхрез, Тoби и Мињoле кaкo резерви ќе плaчaм пo уште мнoгу пoени.
Имaм и 0.7м неискoристени. Мoжaм уште дa си гo oтежнaм избoрoт зa стaртнa 11кa.
Eпа така оди тоа со појака клупа. :D Ехее и јас од Марез колку имам испуштено...

Која иронија чоече. Вајналдум го оставив трета измена на клупа. И сега он ќе влета у составот наместо Кутињо кој не одигра ништо и ќе ми донесе 14 поени со гол и асистенција против Ливерпул. Судбина, тоа е, пишано било да го добијам поениве од него. 74 поени и уште Скот Ден вечерва.

Најискрено најмногу се нервирам на играва кога ќе го видам Рики 50 и кусур поени пред мене. Одма се разочарувам, ми иде да бришам профил на ПЛ страната и фудбал да не пуштам уште еднаш на телевизија.

Од друга страна тоа ми е мотив да ја играм редовно. Ќе го стигнам. :sakasuste:[DOUBLEPOST=1449524002][/DOUBLEPOST]
Најискрено најмногу се нервирам на играва кога ќе го видам Рики 50 и кусур поени пред мене. Одма се разочарувам, ми иде да бришам профил на ПЛ страната и фудбал да не пуштам уште еднаш на телевизија.

Од друга страна тоа ми е мотив да ја играм редовно. Ќе го стигнам. :sakasuste:
Па види го бе, и Скот Дан му дава гол, башка и нема да прими....неверојатно.

Последно уредено:
63 :kafence:
Overall паднав за некое место, Macedonia напредував неколку места. За нареден викенд не праам трансфери освен ако некој не се повреди долгорочно од европските натпревари.

63 :kafence:
Overall паднав за некое место, Macedonia напредував неколку места. За нареден викенд не праам трансфери освен ако некој не се повреди долгорочно од европските натпревари.

Вкупно 73 и 33ти на кајгана, а пред неколку кола не бев ни во првите 100 :cool:

вкупно 66.. го шитнав Ланзини го зедов Кевин де Брујин, ваља добар трансфер ќе се покажи :D

jaс па капитен го имав Де Брујн :pos: среќа сабајлево го сменав со Марсијал... :D

Back
На врв Bottom