Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Жиру :facepalm:

Марез на клупа. Ако игра утре Кутињо нема ни 20 поени да имам :D
И Тоби на клупа
Мнoгу верoјaтнo е декa немa дa игрa, немaлo дa се ризикувa, oвa е oд вчерa мислaм

67. Без бонуси, а ми играат уште Баркли и Лукаку во понеделник :icon_lol:

47 :facepalm: Смолинг на клупа, Сања у игра. Каква одлука напраив у последен момент. Па и ураганот сум го оставил да игра:facepalm:

Добро коло засега само незнам кај ми бил памето кога сум го ставил Азар капитен ...
50 со бонуси и уште Хенеси, Фирмино, Вајналдум и Лукаку.

Добро коло засега само незнам кај ми бил памето кога сум го ставил Азар капитен ...
50 со бонуси и уште Хенеси, Фирмино, Вајналдум и Лукаку.

Чекај, сега ќе влезе во игра.

Му еам семето ја на Жиру. Ми собра поени за клин шит од Белерин, Чех и Озил. :гомце:
Поените за клин шит од Озил шо ти ги скратил највише болат :icon_mrgr:

Ја 48 без бонуси ама идам -4 од трансфери шо е океј, добар потег напраив Ремзи шо го земав и шо не го стаив Де Бруин капитен, ми останаа уште Дан од Палас, Колочини, Баркли (капитен) и Коне. Не можам да се пожалам :D

37 и ваљда плус 5 бонуси од Игало и Марез, = 42.
Уште Хауард, Клајн и Лукаку (К).

42 јас, со Морено и Лукаку (С) до крај. Ни задоволен, ни незадоволен...ама ме нервира овој Кејн грдиот, го продадов се раздава голови, го земав пак и еве го 2 кола без гол и плус прави жолт картон за да донесе дури цело поенче.

Го искористив трансферот за наредно коло, го земав Еванс, убаво ќе биде да си имам дефанзивец од ВБА. :D

40-ка за сеа, такоџе без бонуси, од 7 играчи, со Сања трупот во екипа.. ама ко ќе видиш Сања ми донесе барем 1 поен, го заменав со Ланцини од Вест Хем во последен момент, а Ланцини денес не ни играше :) ми остануваат уше Клајн за утре, и триото од Евертон за понеделник Стоунс, Баркли и Лукаку (капитен)

53 со бонуси. Лукаку и Баркли за утре и Кабај ако некој од нив не игра.

Последниве неколку кола ми се супер, огромен напредок. Сега 52 и уште Лукаку како капитен и Хауард.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom