Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Статистикава на Цезар во моментов:

1 одбрана
1 примен гол
1 аситенција
1 авто гол

36pts :vozbud:
Дембеле и Даф не играа, зеро поени, ќе ги замене со Ивановиќ исто така зеро поени, втора измена ми е голгетерот Ба, само 3 поени од него..
Значи околу 39/40 поени, а просекот моментално е 32 поени ..
Мизерно.

Јас очекувам некои 55+, уште една победа во Х2Х, затоа што играм против некој неактивен играч :)
Средината + Рисе ме извадија. Нолан, Мичу, Хазард(y)

66 бода....добра е Нолан, Мичу, Рисе и Ван Перси капитен завршија работа.
Од другите по 2-3 бода имав.

Тоа Кагави, Клеверлиевци враќајте пак у состав за против Челзи, ако го интересира некој.

Тоа Кагави, Клеверлиевци враќајте пак у состав за против Челзи, ако го интересира некој.
Jaс ги вратив Ивановиќ и Кол во одбрана, не ги враќајте Кагава и Клеверли.:D .. мислам ако сакате да си заработите плус поени.:noze:

63 поена, и победа во H2H...солидно коло

Јас се одкажав од Кагава...не добива некоја добра минутажа, а и страшно почна да му паѓа цената :D

Jaс ги вратив Ивановиќ и Кол во одбрана, не ги враќајте Кагава и Клеверли.:D .. мислам ако сакате да си заработите плус поени.:noze:
ГГ ќе биде утакмицата, гарант. Затоа најверојатно Рафаел и Ивановиќ ќе дремат на клупа. Не сум гледал други, ама ако е некој лош распоред, може и да остане Ивановиќ. Опасен е у напад и има поголеми шанси да даде гол од Рафаел.

Очајно коло...
Цели 37 поени... ни до просекот не стигам...
Шо не си продужеше убаво серијава со 55+ поени, вака сеа ова коло просекот ми го расипа..

Цц за еден поен ме тепаа на H2h, 49-50....

Што мислите за Компани да го сменам со Лескот? 1 милион помалце вреди, а заедно играат цело време. Башка Лескот досеа дупло поише поени има собрано од Компани...

Цц за еден поен ме тепаа на H2h, 49-50....

Што мислите за Компани да го сменам со Лескот? 1 милион помалце вреди, а заедно играат цело време. Башка Лескот досеа дупло поише поени има собрано од Компани...

Можеш, Компани цело време прави жолти картони, овој вториов избегава да игра со топка многу, ќе ја одземе и подава одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom