Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој си го смени Хелси со Клатенбург колово се офајди велико.
Јас сакав да го ставам Хелси место некој од Челзи пошто знаев дека некој од Челзи ќе добие црвен али ги имав веќе Веб и РВП па не можев да имам 4ца од Јунајтед.

Кој си го смени Хелси со Клатенбург колово се офајди велико.
Јас сакав да го ставам Хелси место некој од Челзи пошто знаев дека некој од Челзи ќе добие црвен али ги имав веќе Веб и РВП па не можев да имам 4ца од Јунајтед.
Ја не играм со играчи од manure, да играв ќе си го ставев Клатенбург и ќе се накитев со поенчиња...

Ме уништија Коларов, Иванович, Стерлинг и Шкртел колово...
Ај од тие поени што ми ги донесоа Коларов, Стерлинг и Шкртел ми ги собра Иванович...

Ај некој совет шо да праам со Иванович, за кој да го менувам ?
2cp6nb9.jpg

Кој ќе суди на manure - арсенал следното коло се знае? Да знам со кој судија да го сменам Иванович, не за друго...

41 поен :facepalm:

Даунинг не играше (и Роџерс не знае што прави :rolleyes:), од Шкртел 1 поен, но од Суарез имам 8 поени освоено.

45 и ако имам од некој бонус ќе видиме (најверојатно Мата и Перси треба да имаат, а може и Фелаини :) )

Време беше Иванович по толку поени сите овие кола, еднаш да ме заебе скроз. Он и Лескот ме убија у поим... па направив и free трансферот за следната недела Ворм<->Бегович, а сеа треба и Бането да го вадам. Ќе мора да компензирам некако...

Време беше Иванович по толку поени сите овие кола, еднаш да ме заебе скроз. Он и Лескот ме убија у поим... па направив и free трансферот за следната недела Ворм<->Бегович, а сеа треба и Бането да го вадам. Ќе мора да компензирам некако...

Што мора да го продаваш ?
Стави го на клупа за колово :)

Колку глуп Аутосубститушн има играва, ставив замена на Џеко да му биде Осман, а тоа Ламберт го ставило на негово место :tapp:
После ќе се чудам зошто ни просек не можам да извадам.

Колку глуп Аутосубститушн има играва, ставив замена на Џеко да му биде Осман, а тоа Ламберт го ставило на негово место :tapp:
После ќе се чудам зошто ни просек не можам да извадам.

Изгледа си играл со 1 напаѓач...во тој случај мора да биде заменет со друг напаѓач, без разлика што ти е 2ра измена :)

47 бода колово, после доста измени. Со оглед на тоа што 7 од играчите ми се од Евертон, Ливерпул, Челзи и Јунајтед не е лошо. Од наредно ќе биде подобро.

44 поени, и уште еден куп поени имам на клупа. Ќе се поправиме наредното, мора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom