Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеш, Компани цело време прави жолти картони, овој вториов избегава да игра со топка многу, ќе ја одземе и подава одма.
Супер, ова ми овозможува и да го зеам Ленон место Рамирез.

Него овој Ратлеџ од Свонси бе, никад не сум го прател колку, што и како игра, а глеам огромен број поени има а ниска цена. Па да го планирам у иднина пошто го продавам Јаја Туре у наредниве кола и онака?

Супер, ова ми овозможува и да го зеам Ленон место Рамирез.

Него овој Ратлеџ од Свонси бе, никад не сум го прател колку, што и како игра, а глеам огромен број поени има а ниска цена. Па да го планирам у иднина пошто го продавам Јаја Туре у наредниве кола и онака?

Не го планирај
Многу тежок распоред имаат Свонси...

Тие што го имаат Стиви Џи во составот, нека го стават капитен ова коло ;)

untitled.png

Некој предлог за новото коло ?

Јас Бејл го ставив капитен колово :)
После 2та кикса, редно е да тепаат...а Саутемптон примаат доста голови, па очекувам и во недела да примат барем 3-4 :)

На последниве 3-4 натпревари Бејл добро се покажа. Вчера одмараше, така да во недела може да се очекува некој гол или асистенција од него :)
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 13:59 ---
untitled.png

Ба капитен ?
Дава голови човекот, па макар и авто :D

Рафаел и Де Геа...очекувам да примат гол Јунајтед, па незнам колку е паметно со нив двајца да ризикуваш

untitled.png

Ставај ги играчите на Норич, иам верба ова коло во нив.

Некој ако го има Снодграс, нека го стави капитен него :)

Ставај ги играчите на Норич, иам верба ова коло во нив.

Некој ако го има Снодграс, нека го стави капитен него :)

Се надевам дека се излажал некој...
Па да скокнам уште некое место на табела :P

Навивај за Стерлинг бе ;)
Инаку Жервињо на клупа :( А ми мириса дека и со Тевез ќе биде исто...
Тргај тоа напаѓачите и играчите од средина на Сити, не игра речиси никој 90 минути...

Тргај тоа напаѓачите и играчите од средина на Сити, не игра речиси никој 90 минути...

Па и јас си го викав истото...но ефикасни се, дали Џеко, дали Тевез, дали Агуеро, и со 20-30 минути игра знаат да поентираат :)

Oд Сити играјте си го само Јаја Туре, или Давид Силва..
Напаѓачите се ротираат цело време.
Го зборам ова, а во напаѓачи го имам Тевез.:D

Па и јас си го викав истото...но ефикасни се, дали Џеко, дали Тевез, дали Агуеро, и со 20-30 минути игра знаат да поентираат :)
Да али ај погоди ги, секад еден праи повеќе поени, другите џабе играат само 20 минути. И секад е различен...

Да али ај погоди ги, секад еден праи повеќе поени, другите џабе играат само 20 минути. И секад е различен...

Предлог ?
Да го земам Дефо, Торес, Суарез...за викенд ќе треба само 2-3 наптревари да следам :D Се од исти тим играчите :D

Минатата сезона ми се чини имаше подобар избор за напаѓачи...имаше константни играчи, кои речиси секое коло носеа добри поени

Предлог ?
Да го земам Дефо, Торес, Суарез...за викенд ќе треба само 2-3 наптревари да следам :D Се од исти тим играчите :D

Минатата сезона ми се чини имаше подобар избор за напаѓачи...имаше константни играчи, кои речиси секое коло носеа добри поени
Ја глеам да иам што повеќе играчи од различни клубови, моментално со 10 сум застапен. Дефо, Бербатов и Суарез ги иам. Втората полусезона праам комплетно поинаква стратегија, тргам све што ќе биде во директен ривалитет за ЛШ со Ливерпул :)
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 17:55 ---
АААААААА СЕА НАЈДЕ ДА НЕ ГО ИГРА ЛЕСКОТ :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom