Ти како фан на М. Јунјтед така гледаш.Зошто бе 5:0 ? Нека си дадат по еден хет-трик Подолски и Борини, па другото не е битно.![]()
Не претерувај сеа до толкуТи како фан на М. Јунјтед така гледаш.
Но Рики и со 1- 0 ќе биде среќен, само да тепаат Ливерпул...па макар и авто гол да си даде Вермален![]()
Колку си сигурен дека нема да брани, ако е така тоа е одлична вест, Јаскелаинен ќе улета и тоа се плус 8 на моите досега 28, што и нема да биде така лошоКонечно една добра вест за мене...Шчесни нема да брани
Но и Волкот нема да игра...барем не како стартер![]()
Еве ги составитеКолку си сигурен дека нема да брани, ако е така тоа е одлична вест, Јаскелаинен ќе улета и тоа се плус 8 на моите досега 28, што и нема да биде така лошо
Епа здравје, после 7 часот, да се радуваме на повеќе од 50 поенаЕве ги составите
http://www.soccerway.com/matches/2012/09/02/england/premier-league/liverpool-fc/arsenal-fc/1293702/
Го нема ни на клупа
Иначе и јас го имам Јаскелаинен...добро ќе ми дојдат тие негови 8 поена, како што ми е слабо колово (12 до сега)
Kако се зема 8 поени од Јаскелаинен? И јас го имам Де Геа прв тим, а Јаскелаинен резерва!Линдегард прв тим за Јунајтед.
СуперСега 8 поени и јас ќе си земам од Јаскелаинен
![]()
Ќе ти направи автоматска изменаKако се зема 8 поени од Јаскелаинен? И јас го имам Де Геа прв тим, а Јаскелаинен резерва!![]()
I told you...Мислам дека Ван Перси (бар) наредниве 2-3 ќе носи баеѓи поени, али многу е скап у пм...![]()