Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Второ коло 10 поени сега за сега од 3 играчи Суарез Дауинг и Нзомбиа

6 поени денес од Суарез и Лита. Симпсон вчера го ставив на клупа, а ќе имав од него 6 поени, и Кејхил го сменав на местото на Рајан Тејлор кој даде гол. -.-

Сепак имам уште доста играчи од кои очекувам поени.

мене овој нзогбија до сега ми е најголем флоп на фантази.2 утакмици се усерува тешко по 2 поена ми носи само :)
Иначе до сега имам 19 поени од Гивен,Ешли Кол,Нзогбија,Суарез и Бент.

Од Бент имав 9 бода прееска а сега гледам само 6? И асистенцијата мислам му беше впишана. Што е работава?

14 поени до сега, а уште 5 играчи треба да изиграат. Средно-мизерно со поени колово ќе биди за мене. Од Бент најмногу ќарив, 6 поени. :icon_mrgr:

Лелелее Евертон како ми го начукаа лелее... 5 поени од 3 играчи.

Скоро исто и ја како членов над мене, 15 поени до сеа, уште 5 играчи треба да изиграат и од Бент најмногу ќарив, 6 поени. :D А 9 имав од него ццц педери... :mad:

Meне ме зезна една будала, ми рече не го играј Енрике од Ливерпул, ми дробеше нешто а јас па со сиот ум го послушав а сега ќе си имав некое поенче фазла. :icon_lol: А шо е работата со Бент ? Прво му ја пишаја асистенцијата па разбрале дека ќе земиме многу поени на ова чудово па му ја чкртнаја ... :icon_lol:

Ќе имав 22 поени плус, ако ги ставев Ворм и Рајан Тејлор во првиот тим :mad: Вака имам 20 од 5 играчи.

Јас сум еден од посолидните, 25 поена и уште 5 играчи да ми играат

Слабо ова коло само 32 поени се надевам дека утре ќе здиват Јанг и Смолинг

19 поени досега и уште тројца играчи за утре. Слабо, слабо ...

44 досега и утре Руни капитен :)

до сега 37.. а утре руни капитен, ешли јанг и евра.. веројатно ќе идам пак над 50!

Мизерни 29 поени до сеа.
За утре го имам Герет Бејл, и само тој ќе ми е, ако присобери уште 2-4 поени ќе бидам задоволен.

Back
На врв Bottom