Fantasy Champions League 2015/2016

Кај мене е уште закочено на Филип од Водно. Пишува 77, ама мислам дека не треба да се толку. Во бројов се вклучени и тојцата кои ќе испаднат. Така да би требало околу 70 да имам, со Мата, Марсијал и Хименез од Атлетико до крај.

Wow , Lewandowski kapiten?

Да, 61 поен уствари, по 9 поени од Суарез, Коста и Фегули, 28 од Левандовски, 4 од Диње и за жал 2 поена од Абденур, а можеа да бидат 6. А и пречка погодил така да и повеќе.

Ќе ги вадам Сандро и Смолников, ги пуштам за утре Иско и Родригез + Де Брујн, Мата и Облак

Да, 61 поен уствари, по 9 поени од Суарез, Коста и Фегули, 28 од Левандовски, 4 од Диње и за жал 2 поена од Абденур, а можеа да бидат 6. А и пречка погодил така да и повеќе.

Ќе ги вадам Сандро и Смолников, ги пуштам за утре Иско и Родригез + Де Брујн, Мата и Облак
A oти повеќе ако погодил пречка? :D

A oти повеќе ако погодил пречка? :D

Ќе имав повеќе поени да постигнеше гол, мислам дека 6 поени даваат за дефанзивец да ти постигне гол + 4 од клин шит + 2.

@ManUtdChampions од каде бе ти 77 поени? Дј да ти видиме тимот.
jaago.jpg

Левандовски технички има 28. :D Само не ми е јасно од каде 4 поени од Матје и 3 од Ракитиќ, може ли да ми објасни некој? @DaniBMW

Ќе испаѓаат Зума и Белерин, и Ракитиќ најверојатно за тројката од долу. Така да 70ка имам. :P

Прв во Македонија. :cool:

Ја забораив прво кло да стокмам екипа, денес набрзина ја составив и одлично поминав, 49 поени утре ги чекам Роналдо, Годин и Верати. Уште 20че минимум очекувам :D
Screenshot_1.png

Вчера во последен момент го сменив Хулк со овој од Порто напаѓачот и од 2 гола идиотот ни еден не даде. Нема врска.
Се пуштам и гледам ми пишува Opusti_se. Си викам ај може некој ми влегол ми сменил име, барам таму кај името си пишува се како што си наместив. Сменив пасворд за секој случај :D Сега ми пишува AALFA FC и некои безвезни лиги и отварам некое име richie sualim. Како ја усраа, алал да им е

24 и уште Роналдо (к), Марсијал, Тиаго, Сигуера и Навас
А што е работава шо некој играчи од прва постава се менуваат некои не со тие што ми се на клупа?
Овој предикатор каде може да се видат поените и од кого колку се пошо ми покажува само overall?

Последно уредено:
Ај ништо не ме прашувајте.

Мене не ми дава Белерин да го извадам :tapp:

Ај ништо не ме прашувајте.

Мене не ми дава Белерин да го извадам :tapp:
И кај мене Белерин, Зума, Алаба и Парехо не дава. Не знам кој е курот кај играва, баш Белерин и Зума мора да ги вадам. Овие од УЕФА се мизерија. :facepalm:

Untitled.jpg
Мене сега ми даде да ги сменам Сандро и Смолников со Иско и Родригез, но позициите обратно. :rolleyes: И сега откако ги сменив треба 61 поен да имам, не 65.

За Лева ми ги сметаат 28 поени иако пишува 14.

Стискајте повеќе пати на играчот ќе ви го отвори тоа прозорчето за `римув`. Ја коа го мењав цел тим се препотив доека ги тргнав сите играчи ти ебам играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom