Fantasy Champions League 2015/2016

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
На почеток имаше проблем со прозорецот, па најлесно беше играчот да го бараш во онаа трансфер листата каде претходно си ги означил. Кликнеш врз него и го снемува од тимот. :D
Кај мене сега работи и нема потреба од стискање повеќе пати.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Играчите ви се менуваат исто како и на Fantasy Premier League, само првиот од на клупа може да го ставате во првиот состав (со влечење на самиот играч), така да гледајте тој играч кој го сакате да ви е прв во измените и така после него сите останати кои сакаат да ви се во прв состав, макар шо малку време треба дури се подредат самите играчи, јас така сеа ги наместив тие што сакав да ми се во прв состав и се е ок :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Вечер до 20:45 може да правиме измени така?[DOUBLEPOST=1443621293][/DOUBLEPOST]Еии Астана од 6 игра. Ќе треба да се коцкам малце значи...Хименез од Атлетико редовен е нели? Да не му текне на Чоло да го игра Савиќ..

Последно уредено:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Имате проблеми со предикторот? Два резултати имам точни погодени ама пак ми пишува 0 бодови и кога ќе отворам ништо не ми покажува, само мојот резултат и final score нема.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.529
Втoрник и средa дo 8 нa фaкултет.
Дa зaвршм вo тoп 10 вo Кaјгaнa лигa гoдинaвa би билo премијa.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пази да не ти донесе толку поени колку и Коста. Да не го пцуеш после и Ван Гал. :D
Па се мислев меѓу него, Гризман и Ди Марија... Ама кај Атлетико не очекувам многу голови исто и ПСЖ не би требало лесно да поминат во Украина. Марсијал е у форма, може ќе учука некое голче. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не ти се исплаќа да менуваш капитен.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Втoрник и средa дo 8 нa фaкултет.
Дa зaвршм вo тoп 10 вo Кaјгaнa лигa гoдинaвa би билo премијa.
Ајде ајде не се вади одма, те мочаме и во ПЛ. :P

Иначе до 6 се измените денес така? Не е како во Пл туку е се до почеток на првиот меч. Во автобус сум оти, 5 и 10 ќе сум дома, па да знам дали да менувам од телефон. XD

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.529
Ајде ајде не се вади одма, те мочаме и во ПЛ. :P

Иначе до 6 се измените денес така? Не е како во Пл туку е се до почеток на првиот меч. Во автобус сум оти, 5 и 10 ќе сум дома, па да знам дали да менувам од телефон. XD
Се читaме вo мaј.

Ти пишувa.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Имате проблеми со предикторот? Два резултати имам точни погодени ама пак ми пишува 0 бодови и кога ќе отворам ништо не ми покажува, само мојот резултат и final score нема.
Јас гледам само вкупно поени, а не можам да видам колку имам точно од секоја утакмица?

Kajgana Shop

На врв Bottom