Fantasy Champions League 2015/2016

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Кај мене е уште закочено на Филип од Водно. Пишува 77, ама мислам дека не треба да се толку. Во бројов се вклучени и тојцата кои ќе испаднат. Така да би требало околу 70 да имам, со Мата, Марсијал и Хименез од Атлетико до крај.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Wow , Lewandowski kapiten?
Да, 61 поен уствари, по 9 поени од Суарез, Коста и Фегули, 28 од Левандовски, 4 од Диње и за жал 2 поена од Абденур, а можеа да бидат 6. А и пречка погодил така да и повеќе.

Ќе ги вадам Сандро и Смолников, ги пуштам за утре Иско и Родригез + Де Брујн, Мата и Облак

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Да, 61 поен уствари, по 9 поени од Суарез, Коста и Фегули, 28 од Левандовски, 4 од Диње и за жал 2 поена од Абденур, а можеа да бидат 6. А и пречка погодил така да и повеќе.

Ќе ги вадам Сандро и Смолников, ги пуштам за утре Иско и Родригез + Де Брујн, Мата и Облак
A oти повеќе ако погодил пречка? :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
A oти повеќе ако погодил пречка? :D
Ќе имав повеќе поени да постигнеше гол, мислам дека 6 поени даваат за дефанзивец да ти постигне гол + 4 од клин шит + 2.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
@ManUtdChampions од каде бе ти 77 поени? Дј да ти видиме тимот.
jaago.jpg

Левандовски технички има 28. :D Само не ми е јасно од каде 4 поени од Матје и 3 од Ракитиќ, може ли да ми објасни некој? @DaniBMW

Ќе испаѓаат Зума и Белерин, и Ракитиќ најверојатно за тројката од долу. Така да 70ка имам. :P

Прв во Македонија. :cool:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Ја забораив прво кло да стокмам екипа, денес набрзина ја составив и одлично поминав, 49 поени утре ги чекам Роналдо, Годин и Верати. Уште 20че минимум очекувам :D
Screenshot_1.png

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Вчера во последен момент го сменив Хулк со овој од Порто напаѓачот и од 2 гола идиотот ни еден не даде. Нема врска.
Се пуштам и гледам ми пишува Opusti_se. Си викам ај може некој ми влегол ми сменил име, барам таму кај името си пишува се како што си наместив. Сменив пасворд за секој случај :D Сега ми пишува AALFA FC и некои безвезни лиги и отварам некое име richie sualim. Како ја усраа, алал да им е

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
24 и уште Роналдо (к), Марсијал, Тиаго, Сигуера и Навас
А што е работава шо некој играчи од прва постава се менуваат некои не со тие што ми се на клупа?
Овој предикатор каде може да се видат поените и од кого колку се пошо ми покажува само overall?

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.648
Поени од реакции
59.547
Ај ништо не ме прашувајте.

Мене не ми дава Белерин да го извадам :tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Ај ништо не ме прашувајте.

Мене не ми дава Белерин да го извадам :tapp:
И кај мене Белерин, Зума, Алаба и Парехо не дава. Не знам кој е курот кај играва, баш Белерин и Зума мора да ги вадам. Овие од УЕФА се мизерија. :facepalm:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Untitled.jpg
Мене сега ми даде да ги сменам Сандро и Смолников со Иско и Родригез, но позициите обратно. :rolleyes: И сега откако ги сменив треба 61 поен да имам, не 65.

За Лева ми ги сметаат 28 поени иако пишува 14.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Стискајте повеќе пати на играчот ќе ви го отвори тоа прозорчето за `римув`. Ја коа го мењав цел тим се препотив доека ги тргнав сите играчи ти ебам играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom